Followers

Sunday, January 23, 2011

Sedetik Lebih

Akhirnya "orang itu" dan "perempuan itu" berjaya untuk keluar bersama.

Huhu pukul bapa kot En Azli datang. Dalam pukul 3 p.m kot. Huhu sabar jela kan. I paham u, u memang sokmo bizi kan. Anyway thanks for today.

Kami tak pergi mana-mana pon. Just pergi MidValley. Ceh kata tak pergi mana-mana. Cakap mcm ular kan. En Azli kata dah start nak cari hantaran. Die malas nak pikir. Kalo tak cari skg bile lagi nak buat. Mcm la kat Seremban takda kedai nak beli hantarankan. Kat KL jugak nak menempel. Huhu

After nak tercabut lutut pusing-pusing cari bende yang berkenan, akhirnya En Azli dah buat keputusan. Die nak grab jam memandangkan harga sangat berbaloi-baloi. Bila tengok die dok test-test jam, saya mcm terpengaruh seperti ada bisikan jahat suruh saya grab jam jugak. Masa die dok test tu banyak kali jugak die tanya saya taknak amik skg ke?? Murah ni...

Hoho seperti dipukau tanpa buang masa saya pun sibuk cari mana yang berkenan. Yes dah jumpa. Akhirnya setel satu checklist hantaran saya. JAM -->checked. Thanks to "orang itu" yang cube offer untuk beli hari ni.

Jam brand apa?? Hoho tak mahu bagi tau. Tunggu wedding jela. Tak manis nak heboh-heboh kat sini.

Jom tengok gambar bukti yang bikin uols muntah. Huhu







Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, January 23, 2011

Sedetik Lebih


Akhirnya "orang itu" dan "perempuan itu" berjaya untuk keluar bersama.

Huhu pukul bapa kot En Azli datang. Dalam pukul 3 p.m kot. Huhu sabar jela kan. I paham u, u memang sokmo bizi kan. Anyway thanks for today.

Kami tak pergi mana-mana pon. Just pergi MidValley. Ceh kata tak pergi mana-mana. Cakap mcm ular kan. En Azli kata dah start nak cari hantaran. Die malas nak pikir. Kalo tak cari skg bile lagi nak buat. Mcm la kat Seremban takda kedai nak beli hantarankan. Kat KL jugak nak menempel. Huhu

After nak tercabut lutut pusing-pusing cari bende yang berkenan, akhirnya En Azli dah buat keputusan. Die nak grab jam memandangkan harga sangat berbaloi-baloi. Bila tengok die dok test-test jam, saya mcm terpengaruh seperti ada bisikan jahat suruh saya grab jam jugak. Masa die dok test tu banyak kali jugak die tanya saya taknak amik skg ke?? Murah ni...

Hoho seperti dipukau tanpa buang masa saya pun sibuk cari mana yang berkenan. Yes dah jumpa. Akhirnya setel satu checklist hantaran saya. JAM -->checked. Thanks to "orang itu" yang cube offer untuk beli hari ni.

Jam brand apa?? Hoho tak mahu bagi tau. Tunggu wedding jela. Tak manis nak heboh-heboh kat sini.

Jom tengok gambar bukti yang bikin uols muntah. Huhu







Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu...

0 comments on "Sedetik Lebih"

Disable Right Click