Followers

Saturday, January 29, 2011

Pening


Salam,

Sepatutnya skang ni saya ada kelas dengan Dr. Hamdin. Tibe-tibe plak batalkan. So mood sangat hepi la kan. Hoho....

Tapi skg saya tengah pening. Sebab tadi baru daftar kat nufnang. Tapi bile nak manage blog tak berjaya cakap my url dah ada. Memang pening. Terasa nak tambah satu lagi blog just nak share tentang preparation je. So uols takdala nak muntah bila baca post i yg sangat annoying tu kan. Hoho

Amacam ada bran???

0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, January 29, 2011

Pening



Salam,

Sepatutnya skang ni saya ada kelas dengan Dr. Hamdin. Tibe-tibe plak batalkan. So mood sangat hepi la kan. Hoho....

Tapi skg saya tengah pening. Sebab tadi baru daftar kat nufnang. Tapi bile nak manage blog tak berjaya cakap my url dah ada. Memang pening. Terasa nak tambah satu lagi blog just nak share tentang preparation je. So uols takdala nak muntah bila baca post i yg sangat annoying tu kan. Hoho

Amacam ada bran???

0 comments on "Pening"

Disable Right Click