Followers

Friday, January 28, 2011

Talian terputus



Salam semua,

Buat masa ni talian tak dapat ditembusi,

Tiada update buat masa ni disebabkan talian telah di-suspended.

Haha padan muka saya,

Dah kata tak berduit nak buat mcm mana kan,

Anyway i promise akan menangani masalah ni secepat mungkin,

Ceh bajet ada peminat la tu, boleh jalan Cik Fardilla Fawzi

Daaa masa and tempat sangatla tak sesuai, banyak mata yang memandang.




0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, January 28, 2011

Talian terputus




Salam semua,

Buat masa ni talian tak dapat ditembusi,

Tiada update buat masa ni disebabkan talian telah di-suspended.

Haha padan muka saya,

Dah kata tak berduit nak buat mcm mana kan,

Anyway i promise akan menangani masalah ni secepat mungkin,

Ceh bajet ada peminat la tu, boleh jalan Cik Fardilla Fawzi

Daaa masa and tempat sangatla tak sesuai, banyak mata yang memandang.




0 comments on "Talian terputus"

Disable Right Click