Followers

Saturday, January 01, 2011

1 Januari 2011

Salam dan hai,

First of all mcm biasa. HAPPY NEW YEAR.

Seawal 6 pagi saya bangun arini. Semalam tertido kot sambil laptop terpasang and lampu pon terpasang. Satu pembaziran. Semalam takda mood nak siapkan keje. So arini sempena dengan tahun baru, kene jugak siapkan walau mcm mana sekali pon. Semalam En Azli pesan suh datang arini, katenye nak berpeleseran dulu sebelum pergi ayoi nikah.

Semalam kelihatan sungguh meriah letupan bunga api. Macam la chantek sangat. Dek non tak teruja pon. Bile new year napa orang sibuk sangat especially orang Islam la pergi celebrate. Tahu ke apa makna celebrate tu? Tahu berseronok je bukan. Masa awal Muharam berapa ramai yang mengingati detik tu. Ada sape bace doa akhir thun dan awal tahun? Tepuk dada tanya hati.

Teman memang tak suke nak celebrate new year tak tentu pasal. Yela mungkin nak sonok-sonok. Saya ni je yang fikiran kolot kan. Dah ko taknak celebrate, diam sudah.

Eh eh sukati saya la. Ni blog saya. Sukati saya la nak cakap ape kan.

Semoga tahun 2011 memberi kebahagiaan, kerahmatan, keberkatan, kekuatan dan kemurahan rezeki kepada saya. Amin...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, January 01, 2011

1 Januari 2011


Salam dan hai,

First of all mcm biasa. HAPPY NEW YEAR.

Seawal 6 pagi saya bangun arini. Semalam tertido kot sambil laptop terpasang and lampu pon terpasang. Satu pembaziran. Semalam takda mood nak siapkan keje. So arini sempena dengan tahun baru, kene jugak siapkan walau mcm mana sekali pon. Semalam En Azli pesan suh datang arini, katenye nak berpeleseran dulu sebelum pergi ayoi nikah.

Semalam kelihatan sungguh meriah letupan bunga api. Macam la chantek sangat. Dek non tak teruja pon. Bile new year napa orang sibuk sangat especially orang Islam la pergi celebrate. Tahu ke apa makna celebrate tu? Tahu berseronok je bukan. Masa awal Muharam berapa ramai yang mengingati detik tu. Ada sape bace doa akhir thun dan awal tahun? Tepuk dada tanya hati.

Teman memang tak suke nak celebrate new year tak tentu pasal. Yela mungkin nak sonok-sonok. Saya ni je yang fikiran kolot kan. Dah ko taknak celebrate, diam sudah.

Eh eh sukati saya la. Ni blog saya. Sukati saya la nak cakap ape kan.

Semoga tahun 2011 memberi kebahagiaan, kerahmatan, keberkatan, kekuatan dan kemurahan rezeki kepada saya. Amin...

0 comments on "1 Januari 2011"

Disable Right Click