Followers

Tuesday, January 25, 2011

Hantaran i dah Siap!!!



Oh yeah hantaran i dah siap uolss.. kawen lambat lagi tapi hantaran dah siapkan. Kaedahnya la kalau nak meroyan sangat nak kawen kan. Nak mintak pelempang la tu sebab dah terover gedik mahu kawin. Babe sapa taknak kawen kan?? Kalau teruja pun sorok la sikit kan. Tak sopan ok terkinja-kinja tak tentu hala. Kan dah dapat ceramah free. Hahaha abaikan ok.

Ingat tak dilema post sebelum ni perihal menyiapkan hantaran si polan binti si polan. Rujuk sini Pecah Tabung and Misi Buat Hantaran

Akhirnya saya berjaya untuk dapat idea. Nak berjaya takda la nak kata berjaya sangat. Tapi bole la.

Ada beberapa tips yang mahu saya utarakan tapi memandangkan masa semakin suntuk. I ade kelas 130 pm uolss. Jangan lambat datang kelas nanti kene bambu lagi. Naik menanah telinga ni dengar ok.

Sebelum blah sila la layan pic yang tak seberapa ni. Lisa ko jangan cuba-cuba tunjuk kat si polan ok. Huhu







Set hantaran perfume. Kotak die memang sebadak besar. So saya terpaksa tukar plan ubah mcm ni walaupon barang ada 3 ketul.




Pemandangan sudut yang berbeza




Set tali pinggang. Plastik tak bukak lagi. Huhu



1 Kata-Kata Inspirasi:

Anonymous said...

pic tuk hantaran lain mana?

Tuesday, January 25, 2011

Hantaran i dah Siap!!!




Oh yeah hantaran i dah siap uolss.. kawen lambat lagi tapi hantaran dah siapkan. Kaedahnya la kalau nak meroyan sangat nak kawen kan. Nak mintak pelempang la tu sebab dah terover gedik mahu kawin. Babe sapa taknak kawen kan?? Kalau teruja pun sorok la sikit kan. Tak sopan ok terkinja-kinja tak tentu hala. Kan dah dapat ceramah free. Hahaha abaikan ok.

Ingat tak dilema post sebelum ni perihal menyiapkan hantaran si polan binti si polan. Rujuk sini Pecah Tabung and Misi Buat Hantaran

Akhirnya saya berjaya untuk dapat idea. Nak berjaya takda la nak kata berjaya sangat. Tapi bole la.

Ada beberapa tips yang mahu saya utarakan tapi memandangkan masa semakin suntuk. I ade kelas 130 pm uolss. Jangan lambat datang kelas nanti kene bambu lagi. Naik menanah telinga ni dengar ok.

Sebelum blah sila la layan pic yang tak seberapa ni. Lisa ko jangan cuba-cuba tunjuk kat si polan ok. Huhu







Set hantaran perfume. Kotak die memang sebadak besar. So saya terpaksa tukar plan ubah mcm ni walaupon barang ada 3 ketul.




Pemandangan sudut yang berbeza




Set tali pinggang. Plastik tak bukak lagi. Huhu



1 comments on "Hantaran i dah Siap!!!"

Anonymous said...

pic tuk hantaran lain mana?

Disable Right Click