Followers

Friday, August 20, 2010

Warna tema

Sebelum tu saya nak minta maaf kalo sejak akhir-akhir ni saya selalu post sesuatu yang geli gelemen. Lantakla kan ni blog saya. Apa nak kisah..huhu

Kepala saya ting tong dok study financial dari tadi. Mule-mule rase paham dah pastu rase tak paham balik. Erm biarla...pandai-pandaila saya nanti nak jawab mcm mana.

Ni post geli geleman lagi sebab saya saya gediks nak reveal tema big day saya. Jangan ckp saya tiru ok. Sejak dulu lagi saya mmg suke gile ngn kaler nie. Lagipon kalo nak pilih tema kaler mestila kene tgk warna kulit saya dan pasangan kan. Terlalu terang benderang mcm spot lite pon tak bole jugak. Buat gelak dek org je kan. Huhu

Purple-silver-and sedikit pink



Pic ihsan dari google

P/s: Terasa sgt poyo plak~


3 Kata-Kata Inspirasi:

mysarah said...

warna ni memang lawa. suka tgk org guna kaler cmni ;)

p/s: eh knapa poyo plak? i rasa sangat ok jer. ni kn prep wedding kita :)

mysarah said...

warna ni memang lawa. suka tgk org guna kaler cmni ;)

p/s: eh knapa poyo plak? i rasa sangat ok jer. ni kn prep wedding kita :)

Fardilla Fawzi said...

Chantek kan kaler nie...i mmg suke gile kaler 3 kaler ni..

Tak poyo ek...huhu kalo tak poyo okla kan...kene update selalu preps wedding ni sebab dah ade pyokong...wink wink ;)

Friday, August 20, 2010

Warna tema


Sebelum tu saya nak minta maaf kalo sejak akhir-akhir ni saya selalu post sesuatu yang geli gelemen. Lantakla kan ni blog saya. Apa nak kisah..huhu

Kepala saya ting tong dok study financial dari tadi. Mule-mule rase paham dah pastu rase tak paham balik. Erm biarla...pandai-pandaila saya nanti nak jawab mcm mana.

Ni post geli geleman lagi sebab saya saya gediks nak reveal tema big day saya. Jangan ckp saya tiru ok. Sejak dulu lagi saya mmg suke gile ngn kaler nie. Lagipon kalo nak pilih tema kaler mestila kene tgk warna kulit saya dan pasangan kan. Terlalu terang benderang mcm spot lite pon tak bole jugak. Buat gelak dek org je kan. Huhu

Purple-silver-and sedikit pink



Pic ihsan dari google

P/s: Terasa sgt poyo plak~


3 comments on "Warna tema"

mysarah on August 22, 2010 at 12:00 PM said...

warna ni memang lawa. suka tgk org guna kaler cmni ;)

p/s: eh knapa poyo plak? i rasa sangat ok jer. ni kn prep wedding kita :)

mysarah on August 22, 2010 at 12:02 PM said...

warna ni memang lawa. suka tgk org guna kaler cmni ;)

p/s: eh knapa poyo plak? i rasa sangat ok jer. ni kn prep wedding kita :)

Fardilla Fawzi on August 24, 2010 at 9:41 AM said...

Chantek kan kaler nie...i mmg suke gile kaler 3 kaler ni..

Tak poyo ek...huhu kalo tak poyo okla kan...kene update selalu preps wedding ni sebab dah ade pyokong...wink wink ;)

Disable Right Click