Followers

Monday, August 09, 2010

Diari Hujung Minggu

Weekend yang relaks...mcm biasa menjelang Isnin saya akan refresh balik aktiviti weekend saya. Mujur la En Hanafee membawa P1Max beliau. So saya dengan senang hati akan berjalur lebar sepanjang ari. Huhu...

Okla...where to begin ek???

Erm Sabtu kelmarin kelas takda so saya menghabiskan masa di rumah sampai petang sebelum berangkat ke rumah Natrah. En Azli siap pesan kat saya " kalo bosan pegi rumah Natrah" Huhu beliau sangat memahami saya. Tapi sebelum ke rumah Natrah, saya sempat menyusun atur plus mengemas bilik saya. Kini bilik saya lebih teratur dan kurang berhabuk. Huhu maklumla berdekatan dengan kawasan perindustrian and lebuhraya NPE. So bilik tu mudah untuk memerangkap habuk. Kalo dapat letak TV best jugak. Tgkla balik pose ni nak rembat satu TV. Huhu mungkin hidup saya dalam bilik akan lebih bermakna. Tapi kalo bole saya nak minimize kan barang dalam bilik tu. Taknak terlalu serabot. Erm one more thing, ada sape-sape tau kat mane nak beli set bilik tido yang murah tak. Ala nak pakai sementara bujang je. Ermmm...

Ahad...kelas Dr Hamdin...semakin hari semakin memberangsangkan. Dr Hamdin semakin sempoi dan gerak lecture die dah bole pick up sikit-sikit. Bile dengar Murni merungut semalam pasal Dr Salleh, terasa beruntung plak bile dapat Dr Hamdin. Tapi Dr Hamdin ni sangat unexpected. Kite tak tau apa dalam kepala die. Ok ke tak ok ke. Tapi mcm ok. Ntahla...hope this semester okla kan.

Petang..kelas Dr Karu cancel last minute. Sebab sedara die passed away. So ni last weekend kelas ari Ahad. Start next week, kelas ari Sabtu balik. Oleh itu, saya tiada masa untuk diri sendiri pada hujung minggu. Ahhaa..nak bgtau nie laptop kecik saya ni dah bole install SPSS. Alhamdullilah. Rupenya atas kesilapan diri sendiri. Hehe thanks ye pada kawan-kawan yg membantu. Hehe..

Memandangkan kelas batal, saya and Natrah gi ke Jalan TAR mencari kain cotton. Misi saya untuk mencari baju kurung cotton yang siap jahit tak berhasil. Semalam org macm semut. Sangat ramai ok! Taubat taknak pegi time weekend. Tapi saya mendapat sesuatu yang bole dibuat hantaran nanti. Tak sia-sia jugak ke Jalan TAR.

Okla saya ade kelas praktikal nie. Dengan selamba saya dok di opis dan membiarkan students saya di mock restoran. Jumpa petang nanti ok!

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, August 09, 2010

Diari Hujung Minggu


Weekend yang relaks...mcm biasa menjelang Isnin saya akan refresh balik aktiviti weekend saya. Mujur la En Hanafee membawa P1Max beliau. So saya dengan senang hati akan berjalur lebar sepanjang ari. Huhu...

Okla...where to begin ek???

Erm Sabtu kelmarin kelas takda so saya menghabiskan masa di rumah sampai petang sebelum berangkat ke rumah Natrah. En Azli siap pesan kat saya " kalo bosan pegi rumah Natrah" Huhu beliau sangat memahami saya. Tapi sebelum ke rumah Natrah, saya sempat menyusun atur plus mengemas bilik saya. Kini bilik saya lebih teratur dan kurang berhabuk. Huhu maklumla berdekatan dengan kawasan perindustrian and lebuhraya NPE. So bilik tu mudah untuk memerangkap habuk. Kalo dapat letak TV best jugak. Tgkla balik pose ni nak rembat satu TV. Huhu mungkin hidup saya dalam bilik akan lebih bermakna. Tapi kalo bole saya nak minimize kan barang dalam bilik tu. Taknak terlalu serabot. Erm one more thing, ada sape-sape tau kat mane nak beli set bilik tido yang murah tak. Ala nak pakai sementara bujang je. Ermmm...

Ahad...kelas Dr Hamdin...semakin hari semakin memberangsangkan. Dr Hamdin semakin sempoi dan gerak lecture die dah bole pick up sikit-sikit. Bile dengar Murni merungut semalam pasal Dr Salleh, terasa beruntung plak bile dapat Dr Hamdin. Tapi Dr Hamdin ni sangat unexpected. Kite tak tau apa dalam kepala die. Ok ke tak ok ke. Tapi mcm ok. Ntahla...hope this semester okla kan.

Petang..kelas Dr Karu cancel last minute. Sebab sedara die passed away. So ni last weekend kelas ari Ahad. Start next week, kelas ari Sabtu balik. Oleh itu, saya tiada masa untuk diri sendiri pada hujung minggu. Ahhaa..nak bgtau nie laptop kecik saya ni dah bole install SPSS. Alhamdullilah. Rupenya atas kesilapan diri sendiri. Hehe thanks ye pada kawan-kawan yg membantu. Hehe..

Memandangkan kelas batal, saya and Natrah gi ke Jalan TAR mencari kain cotton. Misi saya untuk mencari baju kurung cotton yang siap jahit tak berhasil. Semalam org macm semut. Sangat ramai ok! Taubat taknak pegi time weekend. Tapi saya mendapat sesuatu yang bole dibuat hantaran nanti. Tak sia-sia jugak ke Jalan TAR.

Okla saya ade kelas praktikal nie. Dengan selamba saya dok di opis dan membiarkan students saya di mock restoran. Jumpa petang nanti ok!

0 comments on "Diari Hujung Minggu"

Disable Right Click