Followers

Tuesday, August 24, 2010

Dulang kerawang hantaran part 2

Ingat lagi tak post saya sebelum nie....rujuk di sini

Kalo tekan rujuk confirm tahu apa die. Saya dah emelkan pada pemilik website berkenaan and risik-risik harga kalo nak sewa dulang berkenaan. Harga sewa yang diberi pada saya---> RM 50/ dulang. Agak-agak mahal tak???

Erm lagi pon tak sume hantaran beliau saya akan letak dalam dulang nie. Cube tgk senarai barang hantaran kat bawah

  1. Sejadah----> pakai dulang
  2. Sepersalinan pakaian ---> pakai dulang
  3. Spec mata hitam
  4. Jam ----> pakai dulang
  5. Perfume ----> pakai dulang
  6. Kasut ----> pakai dulang
  7. Cincin
  8. Sireh junjung
  9. Coklat
  10. Buah
  11. Kek
Kiraan bajet RM50 x 6 dulang = RM300

Tula jela antara barang hantaran dari saya untuk beliau. Tapi tak finalise lagi la. Adakah membazir pilihan saya ni. Mungkin kene survey lagi mana tau dapat harga yg lebih berbaloi. Tapi seriously saya memang nak sgt dulang kerawang tu. Huhu

2 Kata-Kata Inspirasi:

mysarah said...

mahal sangat kot dear. cuba u usha kot2 beli pown dpat harga yg sama. tapi dulang tu memang siyes lawa!

Fardilla Fawzi said...

Tula terasa mahal plak kan. Nak pakainye sekejap. Kalo nak beli pon takut takda tempat nak letakla...

Ni tgh tanya yg lain plak...huhu

Tuesday, August 24, 2010

Dulang kerawang hantaran part 2


Ingat lagi tak post saya sebelum nie....rujuk di sini

Kalo tekan rujuk confirm tahu apa die. Saya dah emelkan pada pemilik website berkenaan and risik-risik harga kalo nak sewa dulang berkenaan. Harga sewa yang diberi pada saya---> RM 50/ dulang. Agak-agak mahal tak???

Erm lagi pon tak sume hantaran beliau saya akan letak dalam dulang nie. Cube tgk senarai barang hantaran kat bawah

  1. Sejadah----> pakai dulang
  2. Sepersalinan pakaian ---> pakai dulang
  3. Spec mata hitam
  4. Jam ----> pakai dulang
  5. Perfume ----> pakai dulang
  6. Kasut ----> pakai dulang
  7. Cincin
  8. Sireh junjung
  9. Coklat
  10. Buah
  11. Kek
Kiraan bajet RM50 x 6 dulang = RM300

Tula jela antara barang hantaran dari saya untuk beliau. Tapi tak finalise lagi la. Adakah membazir pilihan saya ni. Mungkin kene survey lagi mana tau dapat harga yg lebih berbaloi. Tapi seriously saya memang nak sgt dulang kerawang tu. Huhu

2 comments on "Dulang kerawang hantaran part 2"

mysarah on August 24, 2010 at 11:50 AM said...

mahal sangat kot dear. cuba u usha kot2 beli pown dpat harga yg sama. tapi dulang tu memang siyes lawa!

Fardilla Fawzi on August 24, 2010 at 12:18 PM said...

Tula terasa mahal plak kan. Nak pakainye sekejap. Kalo nak beli pon takut takda tempat nak letakla...

Ni tgh tanya yg lain plak...huhu

Disable Right Click