Followers

Thursday, August 19, 2010

Wahai masa cepatla berlalu

Tak sabar nak nampak tulisan besar ni

Yeay esok dah hari Jumaat, bermakna tinggal beberapa ari lagi untuk ari Sabtu dan saya akan pulang bersama laling saya. First time kan En Azli ikut saya, so izinkan saya menjadi poyo sekejap.

Esok ade midterm test financial. Baru study satu bab. Harap malam ni dapat cover sume bab. Amin.. perlu beli air nescafe ni penahan mata mengantuk.

Dijangka Sabtu petang, saya dan En Azli akan bertolak ke Ipoh--> hometown saya. Dah lama tak balik Ipoh. Sangat rindu nak makan mak masak. Tadi kol mak die banyak kali ty jadi ke balik. Huhu mak nak masak ikan patin and ikan terubuk. Sume feveret saya. And saya sempat sms En Azli tanya die makan tak ikan terubuk. Huhu silap la tanya kan. En Azli makan sume bende, tolak batu kayu je. Huhu die pon suke sangat ngn ikan terubuk. Wow sangat tak sabar.

Sabtu tu En Azli keje lagi. So kene tunggu die balik opis baru bole gerak. Erm siap request nak singgah Shah Alam sebab aritu saya ckp kat die ade kedai Lorenzo baru kat Shah Alam. Terus sibuk nak tgk. Tgk jela kan bukan beli pon. Okla kalo beliau tak lambat mcm siput bole la singgah Shah Alam ye. Kalo dah lewat, saya malas dah nak singgah memana. Nanti tak sempat nak berbuke kat umah.

OMG hati saya sudah gundah gulana. Cptla masa berlalu~



0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, August 19, 2010

Wahai masa cepatla berlalu


Tak sabar nak nampak tulisan besar ni

Yeay esok dah hari Jumaat, bermakna tinggal beberapa ari lagi untuk ari Sabtu dan saya akan pulang bersama laling saya. First time kan En Azli ikut saya, so izinkan saya menjadi poyo sekejap.

Esok ade midterm test financial. Baru study satu bab. Harap malam ni dapat cover sume bab. Amin.. perlu beli air nescafe ni penahan mata mengantuk.

Dijangka Sabtu petang, saya dan En Azli akan bertolak ke Ipoh--> hometown saya. Dah lama tak balik Ipoh. Sangat rindu nak makan mak masak. Tadi kol mak die banyak kali ty jadi ke balik. Huhu mak nak masak ikan patin and ikan terubuk. Sume feveret saya. And saya sempat sms En Azli tanya die makan tak ikan terubuk. Huhu silap la tanya kan. En Azli makan sume bende, tolak batu kayu je. Huhu die pon suke sangat ngn ikan terubuk. Wow sangat tak sabar.

Sabtu tu En Azli keje lagi. So kene tunggu die balik opis baru bole gerak. Erm siap request nak singgah Shah Alam sebab aritu saya ckp kat die ade kedai Lorenzo baru kat Shah Alam. Terus sibuk nak tgk. Tgk jela kan bukan beli pon. Okla kalo beliau tak lambat mcm siput bole la singgah Shah Alam ye. Kalo dah lewat, saya malas dah nak singgah memana. Nanti tak sempat nak berbuke kat umah.

OMG hati saya sudah gundah gulana. Cptla masa berlalu~



0 comments on "Wahai masa cepatla berlalu"

Disable Right Click