Followers

Wednesday, August 25, 2010

Perihal cermin mata rabun

Seperti sedia maklum saya seorang yang rabun jauh. Rabun yg agak teruk ok. Power dalam 400 kot. Tinggi kan. Skg ni saya hanya bergantung kepada kanta lekap yang boleh bikin efek pada mata. Bile pikir efeknya saya sangat seriau.

Dah lame saya teringin nak buat spec and nak rehatkan mata saya yang letih akibat memakai kanta lekap. Huhu En Azli pon dah bising.

Aritu saya ngn Natrah gi tesco survey spec. Malangnya misi saya gagal. Nat je yg dpt beli. Murah plak tu. Susah woo nak cari spec yg sesuai dgn muke saya yang bulat plus tembam ni. Kalo tak sesuai confirm saya tak nak pakai. Kan membazir nama tu. So saya kene cari spec yang betul-betul sesuai dengan saya. Ade yg sesuai branded la guess kot. Harga tak payah nak ckpla RM600 kot. Haha sama harga handbag. So saya decide tak payah ok. Cari lain....




Ni saya pakai spec En Azli. Brand levis murah je kot dalam RM 250 je. Saya rase saya nampak ok pakai spec ni. En Azli pon suke. Oleh yg demikian kami akan seperti sweet couple kalo pakai spec yg sama mcm ni. Huhu harap-harapla saya jumpe spec yg ni.


Laling pls help me to find this spec! Aritu dah janjikan. Huhu

0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, August 25, 2010

Perihal cermin mata rabun


Seperti sedia maklum saya seorang yang rabun jauh. Rabun yg agak teruk ok. Power dalam 400 kot. Tinggi kan. Skg ni saya hanya bergantung kepada kanta lekap yang boleh bikin efek pada mata. Bile pikir efeknya saya sangat seriau.

Dah lame saya teringin nak buat spec and nak rehatkan mata saya yang letih akibat memakai kanta lekap. Huhu En Azli pon dah bising.

Aritu saya ngn Natrah gi tesco survey spec. Malangnya misi saya gagal. Nat je yg dpt beli. Murah plak tu. Susah woo nak cari spec yg sesuai dgn muke saya yang bulat plus tembam ni. Kalo tak sesuai confirm saya tak nak pakai. Kan membazir nama tu. So saya kene cari spec yang betul-betul sesuai dengan saya. Ade yg sesuai branded la guess kot. Harga tak payah nak ckpla RM600 kot. Haha sama harga handbag. So saya decide tak payah ok. Cari lain....




Ni saya pakai spec En Azli. Brand levis murah je kot dalam RM 250 je. Saya rase saya nampak ok pakai spec ni. En Azli pon suke. Oleh yg demikian kami akan seperti sweet couple kalo pakai spec yg sama mcm ni. Huhu harap-harapla saya jumpe spec yg ni.


Laling pls help me to find this spec! Aritu dah janjikan. Huhu

0 comments on "Perihal cermin mata rabun"

Disable Right Click