Followers

Friday, August 13, 2010

Oh bulan puasa

Tgh queue nak print soalan yang perlu diedit lagi. Erm maklumla ada satu je printer je so kene amik nombor dulu kalo ramai. Erm malas menunggu baik saya berblogging sekejap. Takda ape pon yang nak dikongsikan cume mahu membuang masa di bulan puasa.

Tak sepatutnya saya menyalahkan bulan puasa bile energy saya jatuh merundum. Eh bukan sebelum ni pon merundum ke. Huhu tapi kali ni lebih teruk jatuhnya. Cube bayangkan lepas saya berbuke, solat pastu dok termenung sebab perut kenyang sangat. Ntah masa bile saya tertido pon saya tak sedar. Kalo tersedar mesti dah pukul 11 lebih. Ya Allah geleng kepala saya dengan tingkah laku saya di bulan pose. Assignment saya agak banyak untuk disiapkan. Tapi takda satu pon yang saya sentuh. Apa nak jadi saya pon tak taula.


Kalo mase tu tgh termenung atas jalan tar, mungkin saya akan terbaring mcm ni..
Antara haiwan yang paling saya takuti..tgk tulang die saya sudah geliman satu badan..sudah jenuh untuk menerima haiwan ini tapi hasil tidak memuaskan..sigh

Masuk hari semalam sudah 2 hari saya tidak menjamah nasi. Wow i teruja nok. How come fardilla tak makan nasi. Hahaha..

Tapi masuk hari ke 3 saya sudah rindukan nasi gile-gile. Tak dapat menahan nafsu untuk makan nasi. Ya Allah kuatkan hati ini. Saya bukanlah taknak makan nasi langsung. Tapi saya sedang mengurangkan pengambilan nasi. Kalo teringin makan je. Nanti mati mengidam plak. Sape susah??? (Ayat nak cover, padahal mmg nak makan nasi sangat-sangat)..

Arini sume housemate saya balik kg. Erm aman dunia saya di rumah. Hehe bukan apa saya suke kalo saya sorang-sorang kat rmh. Saya bebas untuk melakukan apa saje. Sabtu and Ahad nak makan apa ye. Erm mungkin beli je kot. Kalo rajin masak spagehetti. Spaghetti elok untuk mangsa diet.

Okla mahu mencari aktiviti lain untuk membuang masa.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, August 13, 2010

Oh bulan puasa


Tgh queue nak print soalan yang perlu diedit lagi. Erm maklumla ada satu je printer je so kene amik nombor dulu kalo ramai. Erm malas menunggu baik saya berblogging sekejap. Takda ape pon yang nak dikongsikan cume mahu membuang masa di bulan puasa.

Tak sepatutnya saya menyalahkan bulan puasa bile energy saya jatuh merundum. Eh bukan sebelum ni pon merundum ke. Huhu tapi kali ni lebih teruk jatuhnya. Cube bayangkan lepas saya berbuke, solat pastu dok termenung sebab perut kenyang sangat. Ntah masa bile saya tertido pon saya tak sedar. Kalo tersedar mesti dah pukul 11 lebih. Ya Allah geleng kepala saya dengan tingkah laku saya di bulan pose. Assignment saya agak banyak untuk disiapkan. Tapi takda satu pon yang saya sentuh. Apa nak jadi saya pon tak taula.


Kalo mase tu tgh termenung atas jalan tar, mungkin saya akan terbaring mcm ni..
Antara haiwan yang paling saya takuti..tgk tulang die saya sudah geliman satu badan..sudah jenuh untuk menerima haiwan ini tapi hasil tidak memuaskan..sigh

Masuk hari semalam sudah 2 hari saya tidak menjamah nasi. Wow i teruja nok. How come fardilla tak makan nasi. Hahaha..

Tapi masuk hari ke 3 saya sudah rindukan nasi gile-gile. Tak dapat menahan nafsu untuk makan nasi. Ya Allah kuatkan hati ini. Saya bukanlah taknak makan nasi langsung. Tapi saya sedang mengurangkan pengambilan nasi. Kalo teringin makan je. Nanti mati mengidam plak. Sape susah??? (Ayat nak cover, padahal mmg nak makan nasi sangat-sangat)..

Arini sume housemate saya balik kg. Erm aman dunia saya di rumah. Hehe bukan apa saya suke kalo saya sorang-sorang kat rmh. Saya bebas untuk melakukan apa saje. Sabtu and Ahad nak makan apa ye. Erm mungkin beli je kot. Kalo rajin masak spagehetti. Spaghetti elok untuk mangsa diet.

Okla mahu mencari aktiviti lain untuk membuang masa.

0 comments on "Oh bulan puasa"

Disable Right Click