Followers

Tuesday, August 24, 2010

Dulang kerawang hantaran part 3

Ni post pasal dulang kerawang lagi. Huhu mestila i tgh semangat u tgh kumpul informasi.

Baru jap tadi dah emel djariartz tanya pasal harga sewa dulang kerawang tu. Tak tau la dapat bape. Setelah dihitung congak bahagi darab, mana bole nak pakai dulang tu untuk certain barang je. Kenela pakai sume dulang tu. Kalo ade 11 hantaran kenela sewa 11 dulang. Kalo tolak pon mungkin 1 je sebab sireh junjung taknak pakai dulang. Abis tu nak pakai ape. Hurmm tggula nak survey design dulu. Huhu


Ni dulang empat segi, saya nak yg bulat..adoi cerewetnye saya nie


So nanti kalo sume pakai dulang die akan jadi chantek tersusun mcm nie



2 Kata-Kata Inspirasi:

Diksu said...

cantik la dulang ni...

Diksu said...

cantik la dulang ni

Tuesday, August 24, 2010

Dulang kerawang hantaran part 3


Ni post pasal dulang kerawang lagi. Huhu mestila i tgh semangat u tgh kumpul informasi.

Baru jap tadi dah emel djariartz tanya pasal harga sewa dulang kerawang tu. Tak tau la dapat bape. Setelah dihitung congak bahagi darab, mana bole nak pakai dulang tu untuk certain barang je. Kenela pakai sume dulang tu. Kalo ade 11 hantaran kenela sewa 11 dulang. Kalo tolak pon mungkin 1 je sebab sireh junjung taknak pakai dulang. Abis tu nak pakai ape. Hurmm tggula nak survey design dulu. Huhu


Ni dulang empat segi, saya nak yg bulat..adoi cerewetnye saya nie


So nanti kalo sume pakai dulang die akan jadi chantek tersusun mcm nie



2 comments on "Dulang kerawang hantaran part 3"

Diksu on May 30, 2012 at 3:17 PM said...

cantik la dulang ni...

Diksu on May 30, 2012 at 3:18 PM said...

cantik la dulang ni

Disable Right Click