Followers

Tuesday, August 03, 2010

Memori 10 Tahun Lepas

Mungkin masa ni besday saya..mak saya antar kek and celebrate ngn kawan saya..gmbr tak pakai tudung...9 tahun yg lepas..kusam dow muke saya...

Ni mugkin masa form 2...

peace, masa ni mungkin lepas abis PMR..kerusi pon dah bersusun kat belakang...

Tak ingatla jamuan apa ni..cube cari saya yg mane...of course la pakai tudung ke depan tu..hahaha hodoh gile

CL mase form 3..2 org dah kawin...

Ade function apa ni ek? Tak ingat la. Dulu aktif dengan orkestra muda bainun. Main violin tu. Violin ade lg kat umah buat pekasam..hehe


Sume gmbar di atas di ambil masa zaman saya sekolah kat Bainun dulu. Wah rindu zaman sekolah dolu. Macam-macam kenangan yang tergambar di pikiran bile teringat balik. Almost 10 tahun masa berlalu. Sume ade life masing-masing. And alhamdullilah until now, kami still berhubung. Last jumpe mase kawin Lyn aritu. Hehe..

Okla taknak ckp byk..ade keje nak kene buat..

P/s: korang...takde event yg terdekat ke???? Huhu

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, August 03, 2010

Memori 10 Tahun Lepas


Mungkin masa ni besday saya..mak saya antar kek and celebrate ngn kawan saya..gmbr tak pakai tudung...9 tahun yg lepas..kusam dow muke saya...

Ni mugkin masa form 2...

peace, masa ni mungkin lepas abis PMR..kerusi pon dah bersusun kat belakang...

Tak ingatla jamuan apa ni..cube cari saya yg mane...of course la pakai tudung ke depan tu..hahaha hodoh gile

CL mase form 3..2 org dah kawin...

Ade function apa ni ek? Tak ingat la. Dulu aktif dengan orkestra muda bainun. Main violin tu. Violin ade lg kat umah buat pekasam..hehe


Sume gmbar di atas di ambil masa zaman saya sekolah kat Bainun dulu. Wah rindu zaman sekolah dolu. Macam-macam kenangan yang tergambar di pikiran bile teringat balik. Almost 10 tahun masa berlalu. Sume ade life masing-masing. And alhamdullilah until now, kami still berhubung. Last jumpe mase kawin Lyn aritu. Hehe..

Okla taknak ckp byk..ade keje nak kene buat..

P/s: korang...takde event yg terdekat ke???? Huhu

0 comments on "Memori 10 Tahun Lepas"

Disable Right Click