Followers

Monday, August 02, 2010

Alhamdullilah

Post yang ke 3 untuk arini. Inilah akibatnya kalo terlalu relaks di opis. So jangan marahla kalo tak dpat increment bulan nie. Anda sememangnya tidak layak wahai Fardilla. Sedap nama Fardilla tu kan brbanding dgn nama Maznahkan (syok sendiri plak). Kus semangat nasib mak saya tak jadi letak nama Maznah masa saya kecik-kecik dulu. Ingat tak post saya yang terawal kat my zone ni, saya ade citer skit pasal nak bagi nama nie. Hehe..sila rujuk ini..Natrah sila jangan nak ejek aku lagi ok...

Sebenarnya tujuan saya membebel di petang arini cume nak meluahkan rase syukur kerana apa yang telah dirancang hampir menjadi realiti. Alhamdullilah. Dapat khabar gembira ni pon masa Sabtu lepas. Syukur lagi sekali. Setelah beberapa bulan struggle akhirnya ok jugak. Saya hanya struggle sikit je, yang banyaknya En Azli la. Thank you laling. I sayang u lebih arini.

Lagi satu perkara yang menjadi tanda tanya dari tadi. Perlu ke saya nak berhabis nanti. Atau perlu ke saya hanya berjimat. Kadang-kadang saya confius yang mana satu nak pilih. Ntahla. Kadang-kadang nak berhabis, kadang-kadang nak buat ala kadar je. Wahai hati tolongla pilih skg... buat masa ni hati saya berkata tak perlu jadi poyo sangat. Huhu so saya tidak mahu membazir...

Eh dah nak dekat 530 pm la...jom balik..dok lame-lame kat opis pon bukan bole dapat increment...btol tak???

1 Kata-Kata Inspirasi:

Akmar Amon said...

wei...aku dulu kalo tak name fatimah babe..bygkan if name i fatimah.....ishk~

Monday, August 02, 2010

Alhamdullilah


Post yang ke 3 untuk arini. Inilah akibatnya kalo terlalu relaks di opis. So jangan marahla kalo tak dpat increment bulan nie. Anda sememangnya tidak layak wahai Fardilla. Sedap nama Fardilla tu kan brbanding dgn nama Maznahkan (syok sendiri plak). Kus semangat nasib mak saya tak jadi letak nama Maznah masa saya kecik-kecik dulu. Ingat tak post saya yang terawal kat my zone ni, saya ade citer skit pasal nak bagi nama nie. Hehe..sila rujuk ini..Natrah sila jangan nak ejek aku lagi ok...

Sebenarnya tujuan saya membebel di petang arini cume nak meluahkan rase syukur kerana apa yang telah dirancang hampir menjadi realiti. Alhamdullilah. Dapat khabar gembira ni pon masa Sabtu lepas. Syukur lagi sekali. Setelah beberapa bulan struggle akhirnya ok jugak. Saya hanya struggle sikit je, yang banyaknya En Azli la. Thank you laling. I sayang u lebih arini.

Lagi satu perkara yang menjadi tanda tanya dari tadi. Perlu ke saya nak berhabis nanti. Atau perlu ke saya hanya berjimat. Kadang-kadang saya confius yang mana satu nak pilih. Ntahla. Kadang-kadang nak berhabis, kadang-kadang nak buat ala kadar je. Wahai hati tolongla pilih skg... buat masa ni hati saya berkata tak perlu jadi poyo sangat. Huhu so saya tidak mahu membazir...

Eh dah nak dekat 530 pm la...jom balik..dok lame-lame kat opis pon bukan bole dapat increment...btol tak???

1 comments on "Alhamdullilah"

Akmar Amon on August 2, 2010 at 9:51 PM said...

wei...aku dulu kalo tak name fatimah babe..bygkan if name i fatimah.....ishk~

Disable Right Click