Followers

Monday, August 30, 2010

Gaya tudung

Wah sangat gile bile tgk gaya-gaya tudung untuk nikah and sanding...

Jom tgk same-same mane tau bole dijadikan sebagai sumber inspirasi...

Kalo tak tau mana nak beli atau sewa tudung-tudung yg chantek masa nikah nanti cube klik sini ---> koleksi vispera

Baru terjumpe blog yg best sini masa saya dok bizi cari gaya tudung arab. Huhu bestkan.


Trend skg-tudung gaya arab...sudah mahu berkire-kire nak pakai tudung gaya mcm ni nanti..

Shawl mcm ni sangat sesuai dipakai semasa akad nikah
~credit to pemilik blog perjalanan30mei~

Ya Allah chanteknya beliau nie. Sgt gojes. Sori saya amik gmbr pemilik blog perjalanan30mei
~credit to pemilik blog perjalanan30mei~

2 Kata-Kata Inspirasi:

mysarah said...

ika tu memang cun. pakai shawl memang kena sangat ngan muka dia. i think die tak kesah kot u ambik gmbr dia coz ramai pown yg wat gitu :D

Fardilla Fawzi said...

Owh ika ek nama die. Muke sebijik cm Tiz Zaqyah...sgt chantek and flawless je muke die...=)

Monday, August 30, 2010

Gaya tudung


Wah sangat gile bile tgk gaya-gaya tudung untuk nikah and sanding...

Jom tgk same-same mane tau bole dijadikan sebagai sumber inspirasi...

Kalo tak tau mana nak beli atau sewa tudung-tudung yg chantek masa nikah nanti cube klik sini ---> koleksi vispera

Baru terjumpe blog yg best sini masa saya dok bizi cari gaya tudung arab. Huhu bestkan.


Trend skg-tudung gaya arab...sudah mahu berkire-kire nak pakai tudung gaya mcm ni nanti..

Shawl mcm ni sangat sesuai dipakai semasa akad nikah
~credit to pemilik blog perjalanan30mei~

Ya Allah chanteknya beliau nie. Sgt gojes. Sori saya amik gmbr pemilik blog perjalanan30mei
~credit to pemilik blog perjalanan30mei~

2 comments on "Gaya tudung"

mysarah on August 30, 2010 at 3:44 PM said...

ika tu memang cun. pakai shawl memang kena sangat ngan muka dia. i think die tak kesah kot u ambik gmbr dia coz ramai pown yg wat gitu :D

Fardilla Fawzi on September 1, 2010 at 10:13 AM said...

Owh ika ek nama die. Muke sebijik cm Tiz Zaqyah...sgt chantek and flawless je muke die...=)

Disable Right Click