Followers

Friday, August 20, 2010

Bunga pahar

Salam semua,

Arini nak kasi update sikit perihal MYBIGDAY..

Semakin ari saya berkobar-kobar nak buat preps nie. Ok kite start dengan bunga pahar ye. Kalo bole saya nak buat sendiri bunga pahar nie. Lihat pic di bawah ye. Nampak simple tapi saya suke design die. Saya labelkan projek bunga pahar ni DIY project 1 la ek. So nanti senang nak refer.

Saya berkenan dengan bunga ni selepas ditunjuk oleh housemate saya yg mmg bergiat cergas dalam industri bunga stokin and bunga dip. Huhu. Tapi material bunga dalam pic ni pakai organza. Nampak chantek jugakkan. Tapi takpela saya tetap nak pakai kain stokin.

Bunga pahar di bawah hanyalah contoh. Mungkin akan ditambah mengikut kreativiti yang tak seberapa yang saya ada la. Kalo tak chantek jgn salahkan bunga tapi salah saya yang "sgt kreatif" ni. Huhu...











Ok mari kite sama-sama nantikan DIY part 1 ni ye...

P/s: Nak buat mcm mana warna tema pon tak tau...warna tema dah ade...nantila saya post kat sini. Harap hati ni tak berubah-rubah warna tema. Huhu

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, August 20, 2010

Bunga pahar


Salam semua,

Arini nak kasi update sikit perihal MYBIGDAY..

Semakin ari saya berkobar-kobar nak buat preps nie. Ok kite start dengan bunga pahar ye. Kalo bole saya nak buat sendiri bunga pahar nie. Lihat pic di bawah ye. Nampak simple tapi saya suke design die. Saya labelkan projek bunga pahar ni DIY project 1 la ek. So nanti senang nak refer.

Saya berkenan dengan bunga ni selepas ditunjuk oleh housemate saya yg mmg bergiat cergas dalam industri bunga stokin and bunga dip. Huhu. Tapi material bunga dalam pic ni pakai organza. Nampak chantek jugakkan. Tapi takpela saya tetap nak pakai kain stokin.

Bunga pahar di bawah hanyalah contoh. Mungkin akan ditambah mengikut kreativiti yang tak seberapa yang saya ada la. Kalo tak chantek jgn salahkan bunga tapi salah saya yang "sgt kreatif" ni. Huhu...











Ok mari kite sama-sama nantikan DIY part 1 ni ye...

P/s: Nak buat mcm mana warna tema pon tak tau...warna tema dah ade...nantila saya post kat sini. Harap hati ni tak berubah-rubah warna tema. Huhu

0 comments on "Bunga pahar"

Disable Right Click