Followers

Thursday, August 19, 2010

Mengimbas kembali 1 November 2009

Mak dan ayah-org kuat majlis saya..hehe..masa ni pagi-pagi sebelum majlis bermula

Sempat lagi ayah kait buah rambutan tuk letak dalam hantaran buah, fresh dari ladang tu...

Hari kejadian saya masih sibuk untuk setelkan hantaran. Tak mandi lagi time ni..huhu

Nasib ada yang membantu..terima kasih kpd askar-askarku..

Proses menempel mekap di muke..wow panjangnye bulu mataku...


Align CenterBile saya dah siap mekap kene siapkan mak plak..touch skit kasi chantek =)

Siapkan adik debab saya plak..huhu

Bergambar bersama bilik dan hantaran

Mcm buruk plak pic ni..huhu


Gaya posing yg tak berapa nak menjadi..mcm tido pon ade kan..efek bulu mata terlebih panjang kot

Org ckp kami mcm adik beradik bukan mcm mak dan anak...huhu

Berdoa semoga jodoh kami berpanjangan sampai akhir hayat..amin..

Yeay dapat bunga dari anak buah beliau...so sweet


Unexpected pon dpt bunga lepas tu...pastu beliau tanya romantik tak abg..huhu..motif???

Pakai selendang pon nampak ok jugak kan..mungkin masa nikah nanti nak pakai mcm nie..sebab senang proses batal air sembahyang lepas tu..huhu

Sesi perbincangan antara pihak saya dan pihak beliau..rumah saya sempit..so nampak crowded

Wakil dari pihak beliau...

Unexpected jugak bile beliau dah bagi sikit duit hantaran walaupon kami ikat dalam 2 tahun

Mak saya dan mak beliau..

Ahli keluarga beliau...

Amboi sedap makan tempoyak ikan patin??? hehe

Beliau dan org kuat beliau...
Bile tgk balik post yang lepas. Tak banyak pic tunang yang saya letak kat blog. So harini terasa nak tambah sikit. Ini hanyalah sekadar sumber inspirasi kepada saya sebab skrg ni dalam diam saya sedang buat bizi mencari idea.

Masa setahun memang panjang tapi tak salah kalo say dah terover gedik nak mulakan langkahkan...tak sangka hampir setahun saya dan beliau sudah bertunang. Kawinnya??? Tarikh belum finalise tapi bulan tu dah ade. Doakan semoga sumenya berjalan seperti yang dirancangkan. Amin.

2 Kata-Kata Inspirasi:

mysarah said...

better buat survey awal2 tau. muka u sesuai pakai shawl. memang kena dengan muka u :)

Fardilla Fawzi said...

hehe seswai ek..tq..sebab takut jgk nak pakai shawl..bile survey kat pic pengantin yg lain sume suke pakai tudung ber-owning...

survey awal takda kelam kabut nanti..btol kan..=)

Thursday, August 19, 2010

Mengimbas kembali 1 November 2009


Mak dan ayah-org kuat majlis saya..hehe..masa ni pagi-pagi sebelum majlis bermula

Sempat lagi ayah kait buah rambutan tuk letak dalam hantaran buah, fresh dari ladang tu...

Hari kejadian saya masih sibuk untuk setelkan hantaran. Tak mandi lagi time ni..huhu

Nasib ada yang membantu..terima kasih kpd askar-askarku..

Proses menempel mekap di muke..wow panjangnye bulu mataku...


Align CenterBile saya dah siap mekap kene siapkan mak plak..touch skit kasi chantek =)

Siapkan adik debab saya plak..huhu

Bergambar bersama bilik dan hantaran

Mcm buruk plak pic ni..huhu


Gaya posing yg tak berapa nak menjadi..mcm tido pon ade kan..efek bulu mata terlebih panjang kot

Org ckp kami mcm adik beradik bukan mcm mak dan anak...huhu

Berdoa semoga jodoh kami berpanjangan sampai akhir hayat..amin..

Yeay dapat bunga dari anak buah beliau...so sweet


Unexpected pon dpt bunga lepas tu...pastu beliau tanya romantik tak abg..huhu..motif???

Pakai selendang pon nampak ok jugak kan..mungkin masa nikah nanti nak pakai mcm nie..sebab senang proses batal air sembahyang lepas tu..huhu

Sesi perbincangan antara pihak saya dan pihak beliau..rumah saya sempit..so nampak crowded

Wakil dari pihak beliau...

Unexpected jugak bile beliau dah bagi sikit duit hantaran walaupon kami ikat dalam 2 tahun

Mak saya dan mak beliau..

Ahli keluarga beliau...

Amboi sedap makan tempoyak ikan patin??? hehe

Beliau dan org kuat beliau...
Bile tgk balik post yang lepas. Tak banyak pic tunang yang saya letak kat blog. So harini terasa nak tambah sikit. Ini hanyalah sekadar sumber inspirasi kepada saya sebab skrg ni dalam diam saya sedang buat bizi mencari idea.

Masa setahun memang panjang tapi tak salah kalo say dah terover gedik nak mulakan langkahkan...tak sangka hampir setahun saya dan beliau sudah bertunang. Kawinnya??? Tarikh belum finalise tapi bulan tu dah ade. Doakan semoga sumenya berjalan seperti yang dirancangkan. Amin.

2 comments on "Mengimbas kembali 1 November 2009"

mysarah on August 19, 2010 at 12:20 PM said...

better buat survey awal2 tau. muka u sesuai pakai shawl. memang kena dengan muka u :)

Fardilla Fawzi on August 20, 2010 at 12:26 PM said...

hehe seswai ek..tq..sebab takut jgk nak pakai shawl..bile survey kat pic pengantin yg lain sume suke pakai tudung ber-owning...

survey awal takda kelam kabut nanti..btol kan..=)

Disable Right Click