Followers

Wednesday, August 25, 2010

Aku doakan kau bahagia dengan sidia

Mcm bengong plak saya semalam teringat kat pakwe lama siap post kat facebook...teringat kat kekasih lama..haishh nape ni???

Semalam saya dengan sengaja menaip nama beliau kat google "hikaru iskandar"...dan saya terjumpe satu page kat facebook (saya tak tau nak panggil ape nie)...Dan saya terkejut sebab die adalah tuan penasihat page aku doakan kau bahagia dengan sidia. Kalo tak pecaya cube taip kat facebook. Huhu tapi better tak payah la kot kan.

Bile saya view page tu saya tau die tak dapat nak lupekan saya. Huhu betapa hebatnya penangan saya. En Azli patut bangga nie. Hahaha sudahla kau fardilla...

Jangan salah anggap saya just gedik nak tau hal terkini die je takda maksud pape pon. Huhu

Allah Maha Mengetahui. Saya tak pernah menyesal putus dengan die. Saya rase bertambah bahagia bile berjumpa dengan En Azli yang sejuta kali lebih baik dari die. Huhu kalo En Azli bace confirm kembang semangkuk. So jangan bagi beliau bace.

Ni antara ayat yg berjaya saya copy paste dari page tersebut:

tahniah kepada incik Hikaru Iskandar kerana telah menemui cinta baru....
saya juga doakan kepada semua warga page ini menemui cinta baru dan berkekalan hendaknya...aminnn



(Salah sorang member page tu yg komen..semoga die temui cinta baru..huhu)

Telah lama sendiri
Dalam langkah sepi
Tak pernah kukira bahwa akhirnya
Tiada dirimu di sisiku Meski waktu datang dan berlalu
Sampai kau tiada bertahan
Semua takkan mampu mengubahku
Hanyalah kau yang ada di relungku

Hanyalah dirimu
Mampu membuatku jatuh dan mencinta
Kau bukan hanya sekedar indah
Kau tak akan terganti
Tak pernah ku duga bahwa akhirnya
Tergugat janjimu dan janjiku Kau tak akan terganti



(Ni antara luahan hati die, die mmg suke tulis ayat jiwang mcm ni..huhu)



Apa pon yang terjadi saya tetap sayang En Azli sampai mati.....=)

0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, August 25, 2010

Aku doakan kau bahagia dengan sidia


Mcm bengong plak saya semalam teringat kat pakwe lama siap post kat facebook...teringat kat kekasih lama..haishh nape ni???

Semalam saya dengan sengaja menaip nama beliau kat google "hikaru iskandar"...dan saya terjumpe satu page kat facebook (saya tak tau nak panggil ape nie)...Dan saya terkejut sebab die adalah tuan penasihat page aku doakan kau bahagia dengan sidia. Kalo tak pecaya cube taip kat facebook. Huhu tapi better tak payah la kot kan.

Bile saya view page tu saya tau die tak dapat nak lupekan saya. Huhu betapa hebatnya penangan saya. En Azli patut bangga nie. Hahaha sudahla kau fardilla...

Jangan salah anggap saya just gedik nak tau hal terkini die je takda maksud pape pon. Huhu

Allah Maha Mengetahui. Saya tak pernah menyesal putus dengan die. Saya rase bertambah bahagia bile berjumpa dengan En Azli yang sejuta kali lebih baik dari die. Huhu kalo En Azli bace confirm kembang semangkuk. So jangan bagi beliau bace.

Ni antara ayat yg berjaya saya copy paste dari page tersebut:

tahniah kepada incik Hikaru Iskandar kerana telah menemui cinta baru....
saya juga doakan kepada semua warga page ini menemui cinta baru dan berkekalan hendaknya...aminnn



(Salah sorang member page tu yg komen..semoga die temui cinta baru..huhu)

Telah lama sendiri
Dalam langkah sepi
Tak pernah kukira bahwa akhirnya
Tiada dirimu di sisiku Meski waktu datang dan berlalu
Sampai kau tiada bertahan
Semua takkan mampu mengubahku
Hanyalah kau yang ada di relungku

Hanyalah dirimu
Mampu membuatku jatuh dan mencinta
Kau bukan hanya sekedar indah
Kau tak akan terganti
Tak pernah ku duga bahwa akhirnya
Tergugat janjimu dan janjiku Kau tak akan terganti



(Ni antara luahan hati die, die mmg suke tulis ayat jiwang mcm ni..huhu)



Apa pon yang terjadi saya tetap sayang En Azli sampai mati.....=)

0 comments on "Aku doakan kau bahagia dengan sidia"

Disable Right Click