Followers

Monday, August 16, 2010

Sweet

Arini laling saya sangat sweet....

Mengeluh dengan saya takut tak sempat nak bukak pose dengan saya, takut saya dah nak period...

Macam la saya period sebulan..adoi sabo jela En Azli ni...

Banyak lagi perbuatan die yg sweet arini....yang saya taknak citer kat sini..

Hoho kalo nak tau sebenarnya En Azli mmg sgt sweet cume die tak tau nak mengekpreskan rase sweet tu kat saya,

Nak muntah..silakan..saya tak kisah pon..=p

P/s: Setiap detik tu kan kenangan...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, August 16, 2010

Sweet


Arini laling saya sangat sweet....

Mengeluh dengan saya takut tak sempat nak bukak pose dengan saya, takut saya dah nak period...

Macam la saya period sebulan..adoi sabo jela En Azli ni...

Banyak lagi perbuatan die yg sweet arini....yang saya taknak citer kat sini..

Hoho kalo nak tau sebenarnya En Azli mmg sgt sweet cume die tak tau nak mengekpreskan rase sweet tu kat saya,

Nak muntah..silakan..saya tak kisah pon..=p

P/s: Setiap detik tu kan kenangan...

0 comments on "Sweet"

Disable Right Click