Followers

Monday, August 16, 2010

Puasa ke-6

Salam,

Macam mana dengan awak semua? Puasa masih ok. Ade yg terputus di tengah jalan. Huhu saya masih lagi meneruskan puasa yg ke-6 ni. Mungkin dalam 2 3 hari lagi terputus di tengah jalan la kot. Huhu...Jangan salahkan saya atau jeles dengan saya ok. Sememangnya perempuan sejak azali diciptakan sebegitu. So kene terima hakikat la kan.

Erm pagi ni saya ade sedikit kemusykilan yang saya nak coretkan di sini. Yela bagi saya setiap detik itu ialah kenangan. Tak kirela sama ada kenangan manis atau kenangan pahit sekali pon. Setiap apa yang berlaku mesti ade maksud tersirat dan tersirat. So that why la saya lebih kerap berkongsi kisah hidup saya di sini dengan harapan suatu masa nanti saya bole imbas balik kenangan saya kat sini.

Cukupla mengarut...apa yang musykil tadi tu??

Owh ok..ok..hati saya berbelah bahagi. Tu je kemusykilannya. Berbelah bahagi nape plak. Sape yang nak belah hati saya? Erm sukar nak interpretasikan perasaan berbelah bahagi tu di sini. Yang pasti saya hati saya memang berbelah bahagi. Adoi berapa banyak bahagi and belah la...

Kadang-kadang keputusan yang saya buat tu dah nekad abis la. Tapi bile sampai satu masa bile saya berfikir secara mendalam, hati saya jadi berbelah bahagi. Saya memang sukar untuk buat sesuatu keputusan. Mana tau keputusan yang saya buat akan menjahanamkan diri saya. Amboi gune perkataan kasar nampak. Takdala sampai jahanam. Mungkin mengalami sedikit kesukaran. Tapi kan Allah dah ckp setiap masalah ade jalan penyelesaiannya. Erm btol jugak. Tapi saya rase hati saya 70 peratus setuju dengan keputusan yang akan di buat. Erm kite tunggu jela beberapa bulan lagi.

Wall of tension :
  • Assignment SPSS lesson 3 and 4 - ALMOST DONE
  • Midterm Financial Management 20/8 - 90 percent tak study lagi
  • Research proposal - 90 percent tak buat lagi....
  • Cari issue and trend


P/s: Sangat berharap semester ni tak mendatangkan musibah pada saya.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, August 16, 2010

Puasa ke-6


Salam,

Macam mana dengan awak semua? Puasa masih ok. Ade yg terputus di tengah jalan. Huhu saya masih lagi meneruskan puasa yg ke-6 ni. Mungkin dalam 2 3 hari lagi terputus di tengah jalan la kot. Huhu...Jangan salahkan saya atau jeles dengan saya ok. Sememangnya perempuan sejak azali diciptakan sebegitu. So kene terima hakikat la kan.

Erm pagi ni saya ade sedikit kemusykilan yang saya nak coretkan di sini. Yela bagi saya setiap detik itu ialah kenangan. Tak kirela sama ada kenangan manis atau kenangan pahit sekali pon. Setiap apa yang berlaku mesti ade maksud tersirat dan tersirat. So that why la saya lebih kerap berkongsi kisah hidup saya di sini dengan harapan suatu masa nanti saya bole imbas balik kenangan saya kat sini.

Cukupla mengarut...apa yang musykil tadi tu??

Owh ok..ok..hati saya berbelah bahagi. Tu je kemusykilannya. Berbelah bahagi nape plak. Sape yang nak belah hati saya? Erm sukar nak interpretasikan perasaan berbelah bahagi tu di sini. Yang pasti saya hati saya memang berbelah bahagi. Adoi berapa banyak bahagi and belah la...

Kadang-kadang keputusan yang saya buat tu dah nekad abis la. Tapi bile sampai satu masa bile saya berfikir secara mendalam, hati saya jadi berbelah bahagi. Saya memang sukar untuk buat sesuatu keputusan. Mana tau keputusan yang saya buat akan menjahanamkan diri saya. Amboi gune perkataan kasar nampak. Takdala sampai jahanam. Mungkin mengalami sedikit kesukaran. Tapi kan Allah dah ckp setiap masalah ade jalan penyelesaiannya. Erm btol jugak. Tapi saya rase hati saya 70 peratus setuju dengan keputusan yang akan di buat. Erm kite tunggu jela beberapa bulan lagi.

Wall of tension :
  • Assignment SPSS lesson 3 and 4 - ALMOST DONE
  • Midterm Financial Management 20/8 - 90 percent tak study lagi
  • Research proposal - 90 percent tak buat lagi....
  • Cari issue and trend


P/s: Sangat berharap semester ni tak mendatangkan musibah pada saya.

0 comments on "Puasa ke-6"

Disable Right Click