Followers

Thursday, August 26, 2010

Update pantas

Salam semua..

Dah berbuke? Haha mestila dah kan. Dah pukul bape tak tgk jam ke..huhu

Saya ade jalur lebar...arini best friend saya, akma dtg umah saya. Yeay saya ade kawan.

Arini saya takda jaringan internet di opis sebab tuan pembekal mc plak arini. Tak bole nak update and story mory kan. Takpe janji malam ni saya dah lepas gian update. Huh sehari tak update tak sah!

  • Skg ni tgh meroyan cari sumber informasi menyiapkan research proposal saya. Tak sampai sebulan je lagi kene submit. Malam ni harus berjaga malam. Tadi dah pekene nescafe. Lantakla tak elok untuk kesihatan ke apa, tu je penawar mata saya. Huhu

  • Saya dah siapkan check list =)
P/s: Fardilla seorang yang sangat bersemangat! (ayat penenang jiwa yang kacau bilau)

0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, August 26, 2010

Update pantas


Salam semua..

Dah berbuke? Haha mestila dah kan. Dah pukul bape tak tgk jam ke..huhu

Saya ade jalur lebar...arini best friend saya, akma dtg umah saya. Yeay saya ade kawan.

Arini saya takda jaringan internet di opis sebab tuan pembekal mc plak arini. Tak bole nak update and story mory kan. Takpe janji malam ni saya dah lepas gian update. Huh sehari tak update tak sah!

  • Skg ni tgh meroyan cari sumber informasi menyiapkan research proposal saya. Tak sampai sebulan je lagi kene submit. Malam ni harus berjaga malam. Tadi dah pekene nescafe. Lantakla tak elok untuk kesihatan ke apa, tu je penawar mata saya. Huhu

  • Saya dah siapkan check list =)
P/s: Fardilla seorang yang sangat bersemangat! (ayat penenang jiwa yang kacau bilau)

0 comments on "Update pantas"

Disable Right Click