Followers

Tuesday, August 24, 2010

Update balik kg

Salam,

Akhirnya saya kembali ke jalan normal yang membosankan di sini. Huhu

Seperti yang saya ckp sebelum nie, weekend yg lepas saya balik kg di Ipoh bersama yang tersayang. Nasib baik beliau tak cancelkan di saat akhir. Berdebar jgk kalo tibe-tibe saya datang opis die ckp tak jadi nak balik sebab banyak keje. Tapi alhamdullilah beliau masih tunaikan janji beliau walaupon masa tu saya harus menunggu beliau menyiapkan keje. Yela ari Sabtukan En Azli keje.

Kami gerak ke Ipoh dalam pukul 3 ptg cmtu. Tak jadi nak singgah memana takut drag lagi masa. Smpai Ipoh dalam 6 ptg cmtu.

Saya tak tau nak cite apa kat sini sebab terlalu banyak sangat yng ingin diceritakan sampai tak terkeluar idea saya skg nie. Takpela tgk jela pic yg sy amik ni masa kami makan char keow teow kat Dataran Ipoh. Ni je yg sempat di snap.




Saya bersama yang tersayang

Abaikan muke beliau yang sememeh, janji muke saya chantek di sini walaupon nampak pipi yg tembam. Huhu

Ni adik saya yg kuat makan

Tgk kan dah licin pinggan

Ni sebelum pinggan di licinkan

Kejadian weekend yg lepas makin merapatkan lagi hubungan saya dan En Azli. Semoga cinta kami terus mekar dalam hati. I love you.

Ya Allah mahu pengsan bace ayat jiwang di atas. Huhu

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, August 24, 2010

Update balik kg


Salam,

Akhirnya saya kembali ke jalan normal yang membosankan di sini. Huhu

Seperti yang saya ckp sebelum nie, weekend yg lepas saya balik kg di Ipoh bersama yang tersayang. Nasib baik beliau tak cancelkan di saat akhir. Berdebar jgk kalo tibe-tibe saya datang opis die ckp tak jadi nak balik sebab banyak keje. Tapi alhamdullilah beliau masih tunaikan janji beliau walaupon masa tu saya harus menunggu beliau menyiapkan keje. Yela ari Sabtukan En Azli keje.

Kami gerak ke Ipoh dalam pukul 3 ptg cmtu. Tak jadi nak singgah memana takut drag lagi masa. Smpai Ipoh dalam 6 ptg cmtu.

Saya tak tau nak cite apa kat sini sebab terlalu banyak sangat yng ingin diceritakan sampai tak terkeluar idea saya skg nie. Takpela tgk jela pic yg sy amik ni masa kami makan char keow teow kat Dataran Ipoh. Ni je yg sempat di snap.




Saya bersama yang tersayang

Abaikan muke beliau yang sememeh, janji muke saya chantek di sini walaupon nampak pipi yg tembam. Huhu

Ni adik saya yg kuat makan

Tgk kan dah licin pinggan

Ni sebelum pinggan di licinkan

Kejadian weekend yg lepas makin merapatkan lagi hubungan saya dan En Azli. Semoga cinta kami terus mekar dalam hati. I love you.

Ya Allah mahu pengsan bace ayat jiwang di atas. Huhu

0 comments on "Update balik kg"

Disable Right Click