Followers

Wednesday, August 18, 2010

Usaha tangga kejayaan

Kalo bole saya taknak la citer bende yang negatif kat dalam blog nie...

Nanti org cop saya sebagai seorang yang suke merungut and ckp bende yang negatif...

Kalo bole saya nak bercerita mengenai yang positif-positif je yang bole bikin hati saya jadi semangat...

Tambah plak post yang semalam tu yg pasal housemate tu..korang ingat saya suke ke citer keburukan org kat sini...tak baik tau mengumpat org...berdosa tau..huhu

Ok mulai arini saya try untuk avoid dari bercakap mengenai perkara yang negatif...tgkla berapa lama..

Yang penting saya kene bersabar...tapi sampai bile dowh nak bersabar...haishhh

Takpe-takpe...usaha tangga kejayaan...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, August 18, 2010

Usaha tangga kejayaan


Kalo bole saya taknak la citer bende yang negatif kat dalam blog nie...

Nanti org cop saya sebagai seorang yang suke merungut and ckp bende yang negatif...

Kalo bole saya nak bercerita mengenai yang positif-positif je yang bole bikin hati saya jadi semangat...

Tambah plak post yang semalam tu yg pasal housemate tu..korang ingat saya suke ke citer keburukan org kat sini...tak baik tau mengumpat org...berdosa tau..huhu

Ok mulai arini saya try untuk avoid dari bercakap mengenai perkara yang negatif...tgkla berapa lama..

Yang penting saya kene bersabar...tapi sampai bile dowh nak bersabar...haishhh

Takpe-takpe...usaha tangga kejayaan...

0 comments on "Usaha tangga kejayaan"

Disable Right Click