Followers

Wednesday, August 18, 2010

Dulang kerawang hantaran

Wah ni la hasil org yang takda keje di opis..

Saya sudah mula survey sikit-sikit prep untuk MYBIGDAY...

Sila jangan salah anggap apa yang saya cube sampaikan di sini...

Manusia merancang hanya Allah yang tentukan...

Dari hari tu lagi saya memang sangat berkenan dengan hiasan hantaran di bawah. Tak perlu nak terlalu serabut dengan bunga hiasan. Kerawang kat dulang tu dah cukup untuk membantu menaikkan aura ekslusif pada hantaran. Bunga hiasan pon bole jimat ok. Tak perlu nak borong satu kedai. Macam saya tak perlu nak buat bunga stokin banyak-banyak. Tu pon kalo jadi la saya buatkan..huhu..haishhh apa negatif sgt nie...mesti jadi la...




Dulang hantaran yang saya cari selama ini

Bekas cincin untuk pihak lelaki, nanti masa kawin kami dah decide nak saling memberi..huhu


Pic hasil ihsan dari shajaratul design

Saya sudah memulakan langkah yang pertama. Diminta jangan sesapa yang terasa jelek dengan post ini. Huhu...

P/s: Thank you so much to pemilik blog diaterimanikahnya atas emel tentatif majlis yang diberikan. Jasamu dikenang. =)

2 Kata-Kata Inspirasi:

mysarah said...

nak buat bunga stokin? jom kita buat sama2! ;)

Fardilla Fawzi said...

nk buat bunga stokin jgk ek?? chantek kan bunga stokin tapi nak buat mmg susah..

jom buat sama2...and kite tgk hasil die same2..hehe =)

Wednesday, August 18, 2010

Dulang kerawang hantaran


Wah ni la hasil org yang takda keje di opis..

Saya sudah mula survey sikit-sikit prep untuk MYBIGDAY...

Sila jangan salah anggap apa yang saya cube sampaikan di sini...

Manusia merancang hanya Allah yang tentukan...

Dari hari tu lagi saya memang sangat berkenan dengan hiasan hantaran di bawah. Tak perlu nak terlalu serabut dengan bunga hiasan. Kerawang kat dulang tu dah cukup untuk membantu menaikkan aura ekslusif pada hantaran. Bunga hiasan pon bole jimat ok. Tak perlu nak borong satu kedai. Macam saya tak perlu nak buat bunga stokin banyak-banyak. Tu pon kalo jadi la saya buatkan..huhu..haishhh apa negatif sgt nie...mesti jadi la...




Dulang hantaran yang saya cari selama ini

Bekas cincin untuk pihak lelaki, nanti masa kawin kami dah decide nak saling memberi..huhu


Pic hasil ihsan dari shajaratul design

Saya sudah memulakan langkah yang pertama. Diminta jangan sesapa yang terasa jelek dengan post ini. Huhu...

P/s: Thank you so much to pemilik blog diaterimanikahnya atas emel tentatif majlis yang diberikan. Jasamu dikenang. =)

2 comments on "Dulang kerawang hantaran"

mysarah on August 18, 2010 at 2:33 PM said...

nak buat bunga stokin? jom kita buat sama2! ;)

Fardilla Fawzi on August 19, 2010 at 10:24 AM said...

nk buat bunga stokin jgk ek?? chantek kan bunga stokin tapi nak buat mmg susah..

jom buat sama2...and kite tgk hasil die same2..hehe =)

Disable Right Click