Followers

Thursday, August 12, 2010

Nak kain pasang tak???

Salam semua,

Kat sini saya nak tanya, ade tak sape-sape yang nak beli kain pasang nie. Cite die macam nie. Saya ada banyak sangat kain pasang yang tak berjahit. Tak tahu la bile nak anta tailor. Masalahnye skg nie tailor saya berada di Ipoh. Saya tak mampu nak tempah tailor area KL, al maklumla saya org miskin. So kepada sesiapa yang kaya bole la cube-cube tgk kain ni mana tau berkenan ke...


Yang ni kain sifon..corak die mmg saya suke. Abstrak and ade bunga-bunga sikit. Memang saya syg nak lepaskan kain nie..tapi nak buat mcm mane..terpaksa..huhu

(sudah ade yg grab)

Background hitam...sesuai untuk dibawa gi dinner..menyerlah and nampak eksklusif
(sudah ade yg grab)

Kain ni pon saya sangat suke...corak bunga kecik dan kombinasi kaler yang sangat menarik..
Kalo pakai ni mesti org tgk pandang 2 3 kali la...memang chantek..serius tak tipu...
Kain background hitam and banyak motif hijau sesuai untuk pengemar hijau...nampak ekslusif jugak bile pakai...ni kain sifon..


Sume kain pasang di atas saya jual murah je...saya beli dengan harga RM 65 tapi saya nak jual RM 40 jer...memang murah..rugi tau kalo tak nak..tak semesti nak pakai raya jer. Pakai masa bile-bile pon takpe. Yela kalo antar tailor dah tak trima kan. Maklumla tempahan tuk raya pon dah terlalu banyak. Lainla kalo awak pandai menjahitkan...

Tapi kalo sape-sape taknak terpaksa la saya simpan kain ni buat pekasam..huhu. Ntahla bile mau dijahit...ruginye rase tak belajar menjahit dulu. Padahal opah saya memang tukang jahit dulu...nak menyesal tiada gunenya ok...

Jangan lupe kalo terasa berkenan grab je ok....

0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, August 12, 2010

Nak kain pasang tak???


Salam semua,

Kat sini saya nak tanya, ade tak sape-sape yang nak beli kain pasang nie. Cite die macam nie. Saya ada banyak sangat kain pasang yang tak berjahit. Tak tahu la bile nak anta tailor. Masalahnye skg nie tailor saya berada di Ipoh. Saya tak mampu nak tempah tailor area KL, al maklumla saya org miskin. So kepada sesiapa yang kaya bole la cube-cube tgk kain ni mana tau berkenan ke...


Yang ni kain sifon..corak die mmg saya suke. Abstrak and ade bunga-bunga sikit. Memang saya syg nak lepaskan kain nie..tapi nak buat mcm mane..terpaksa..huhu

(sudah ade yg grab)

Background hitam...sesuai untuk dibawa gi dinner..menyerlah and nampak eksklusif
(sudah ade yg grab)

Kain ni pon saya sangat suke...corak bunga kecik dan kombinasi kaler yang sangat menarik..
Kalo pakai ni mesti org tgk pandang 2 3 kali la...memang chantek..serius tak tipu...
Kain background hitam and banyak motif hijau sesuai untuk pengemar hijau...nampak ekslusif jugak bile pakai...ni kain sifon..


Sume kain pasang di atas saya jual murah je...saya beli dengan harga RM 65 tapi saya nak jual RM 40 jer...memang murah..rugi tau kalo tak nak..tak semesti nak pakai raya jer. Pakai masa bile-bile pon takpe. Yela kalo antar tailor dah tak trima kan. Maklumla tempahan tuk raya pon dah terlalu banyak. Lainla kalo awak pandai menjahitkan...

Tapi kalo sape-sape taknak terpaksa la saya simpan kain ni buat pekasam..huhu. Ntahla bile mau dijahit...ruginye rase tak belajar menjahit dulu. Padahal opah saya memang tukang jahit dulu...nak menyesal tiada gunenya ok...

Jangan lupe kalo terasa berkenan grab je ok....

0 comments on "Nak kain pasang tak???"

Disable Right Click