Followers

Sunday, May 22, 2011

The Making of...riben 4 beradik


Cuti-cuti begini rasanya elok benar saya menyelesaikan perkara yang perlu diselesaikan. Ingat tak post yang ini. {post}

Yang ni baru part 1...riben 4 beradik. Ada lagi beberapa part yang belum selesai:

Part 2: riben 2 beradik
Part 3 : riben 3 beradik
Part 4: Net telur
Part 5 : eh tu jela kot...ko nak berapa banyak part...=p


#1
Riben 4 beradik
Amacam colorful kan??
Well..u know me
=p





#2
Proses melipat...sambil tangan kene pegang 3 beradik yang dah dilipat
Silap-silap bole terungkai balik riben-riben tu





#3
Ok now, sila cantumkan 4 beradik tadi
Pegang jangan tak pegang
Kalau tak, kene buat kerja banyak kali
Letih wooo






#4
Then kite ikat pakai dawai lembut
Ketatkan pakai alat bantuan yang saya tak tahu nak panggil apa
Huhu
Guna je pandai







#5
Now dah siap
Bole kemaskan lagi






#6
Happy bile tengok dah banyak
Ntah bila bole cantum jadi pokok




Tata




P/s: Malam ni ada Mentor...sori i memang layan Mentor. My favourite sudah tentu Salmah....Dia mesti menang! Sape nak bet dengan saya??





2 Kata-Kata Inspirasi:

choclairissa @ intan said...

wahh cantiknye~~nanti amik pic letak full yg dh jd pokok eh :)

Fardilla Fawzi said...

Hai Intan...=)

Hehe tq..tq malu ada org ckp cantek..biasa2 je ni..

Ok nanti i letak yg dh siap..baru ada 10 pkok je..huhu

Sunday, May 22, 2011

The Making of...riben 4 beradik



Cuti-cuti begini rasanya elok benar saya menyelesaikan perkara yang perlu diselesaikan. Ingat tak post yang ini. {post}

Yang ni baru part 1...riben 4 beradik. Ada lagi beberapa part yang belum selesai:

Part 2: riben 2 beradik
Part 3 : riben 3 beradik
Part 4: Net telur
Part 5 : eh tu jela kot...ko nak berapa banyak part...=p


#1
Riben 4 beradik
Amacam colorful kan??
Well..u know me
=p





#2
Proses melipat...sambil tangan kene pegang 3 beradik yang dah dilipat
Silap-silap bole terungkai balik riben-riben tu





#3
Ok now, sila cantumkan 4 beradik tadi
Pegang jangan tak pegang
Kalau tak, kene buat kerja banyak kali
Letih wooo






#4
Then kite ikat pakai dawai lembut
Ketatkan pakai alat bantuan yang saya tak tahu nak panggil apa
Huhu
Guna je pandai







#5
Now dah siap
Bole kemaskan lagi






#6
Happy bile tengok dah banyak
Ntah bila bole cantum jadi pokok




Tata




P/s: Malam ni ada Mentor...sori i memang layan Mentor. My favourite sudah tentu Salmah....Dia mesti menang! Sape nak bet dengan saya??





2 comments on "The Making of...riben 4 beradik"

choclairissa @ intan on May 22, 2011 at 9:21 PM said...

wahh cantiknye~~nanti amik pic letak full yg dh jd pokok eh :)

Fardilla Fawzi on May 23, 2011 at 10:05 AM said...

Hai Intan...=)

Hehe tq..tq malu ada org ckp cantek..biasa2 je ni..

Ok nanti i letak yg dh siap..baru ada 10 pkok je..huhu

Disable Right Click