Followers

Thursday, May 05, 2011

Projek Shawl Nikah Part 1


Ini hanyalah pada peringkat cadangan sahaja.

Tadi saya sempat jugak spend masa untuk mencari idea pemakaian shawl sewaktu majlis akad nikah nanti.

Memang sengaja saya memilih shawl berbanding dengan material yang lain. Saya pernah buat survey-survey kat jalan TAR mencari shawl yang sesuai tetapi malangnya takda satu pun berkenan di hati.

Tapi saya ada jumpa satu kedai yang jual segala macam material untuk kite jahit tudung sendiri. Ala jahit yang simple-simple je...uolss ingat saya rajin ke nak buat semua bende tu. Huhu...Nak seribu daya, taknak seribu dalih.

Apa pun saya kene tunggu baju nikah siap dulu then baru boleh decide yang mcm mana...

Sebelum tu mari cuci mata untuk dapatkan sedikit idea....





Saya hanya mahu tampal mcm ni je...
Order tak agak-agak...
Sape nak buat???
Ko la yg kene buat...huhu






So hasil akhir akan jadi mcm ni...





Hasil ihsan idea dari sini
{ Sumber }






0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, May 05, 2011

Projek Shawl Nikah Part 1



Ini hanyalah pada peringkat cadangan sahaja.

Tadi saya sempat jugak spend masa untuk mencari idea pemakaian shawl sewaktu majlis akad nikah nanti.

Memang sengaja saya memilih shawl berbanding dengan material yang lain. Saya pernah buat survey-survey kat jalan TAR mencari shawl yang sesuai tetapi malangnya takda satu pun berkenan di hati.

Tapi saya ada jumpa satu kedai yang jual segala macam material untuk kite jahit tudung sendiri. Ala jahit yang simple-simple je...uolss ingat saya rajin ke nak buat semua bende tu. Huhu...Nak seribu daya, taknak seribu dalih.

Apa pun saya kene tunggu baju nikah siap dulu then baru boleh decide yang mcm mana...

Sebelum tu mari cuci mata untuk dapatkan sedikit idea....





Saya hanya mahu tampal mcm ni je...
Order tak agak-agak...
Sape nak buat???
Ko la yg kene buat...huhu






So hasil akhir akan jadi mcm ni...





Hasil ihsan idea dari sini
{ Sumber }






0 comments on "Projek Shawl Nikah Part 1"

Disable Right Click