Followers

Friday, May 27, 2011

Pakej Krabi Untuk Dijual!



Ada sapa-sapa nk beli pakej pergi Krabi 4 Hari 3 Malam,

Aritu saya booked masa Matta Fair,

Then di saat akhir tak dapat nak pergi disebabkan alasan yang memang memalukan,

So saya decide mahu jual pakej ni balik,



Kat bawah ni detail-nya:

Destination: 4D 3N Krabi & 4 Islands Hopping
Hotel: Krabi La Playa Resort (4 stars)
Superior Room
Pakej untuk 2 org sahaja

Tour cost: RM 325 per person
Total cost : RM 650

Tarikh: 26 - 29 September 2011

Travel agent: Sedunia Travel Services Sdn Bhd

Tapi kalau sesape yang nk pergi sebelum July 2011 pon bole,

Saya bole adjust dengan travel agent

Saya nk jual hanya RM 500 sahaja


Yang ni GROUND PACKAGE sahaja,
Tidak termasuk tiket flight,

Saya survey ticket flight untuk 2 org ke Krabi dalam RM 600 lebih,
Air Asia la yg murah...



So kalau ada sape-sape berminat bole la roger-roger saya ye.







P/s: Sedih tak dapat pergi. Tapi nak buat mcm mana. Dah takda rezeki. Redha jela..


14 Kata-Kata Inspirasi:

nida-razak said...

la..siannya dilla..tapi nida xnak gi sana..nanti nida try tanya kat kawan2 blogger ye, xpun nida wat entry khas gak untuk tolong dilla..

Fardilla Fawzi said...

Erm tula..sedihnya..dah lama pendam..huhu...

Nanti nida tlg ek cari, kot-kot mana ada yg nak...

Thanks Nida...=)

choclairissa @ intan said...

alaaa xbestnye x dapat pegi..dahla dulu bersesak2 gi matta fair...takpe dear..maybe next pegi lagi jauh ke kn :)

adila13430 said...

alahai.. kalo bln october, nk gak bli..
tyme sept, lum kawin lg.. @_@

ms.comey said...

dear,tarikh tu mmg fix ke?if bring forward x leh eh..?

Fardilla Fawzi said...

Intan: Erm tula...punye la sesak masa kat matta fair tu..at last xdpt nak pergi...Huhu

Takpe...next time nk gi disneyland hong kong mcm awak..heee

Fardilla Fawzi said...

Adila: Tula bulan sept...

Mscomey: tarikh tu bole tukar..xfix pon...u nk ke??

izzati said...

hye dilla..pakej u tu still available lg x? kind of interested..

Fardilla Fawzi said...

still available..berminat..please inform me asap k...=)

izzati said...

yup, i nk contact u cmne..i add u kt fb ye..i xde blog..i ada email u jugak ritu..

Fardilla Fawzi said...

izzati u tak tggl link..please emel me k fardilla86@gmail.com

izzati said...

dilla, i da email u tau..nt check ye..

Key-Reen said...

Still ada lagi u nak jual pakej ni?I'm interested..

Fardilla Fawzi said...

Hai key-reen...

Yup still available lg...please let me know asap ye...

fardilla86@gmail.com

Friday, May 27, 2011

Pakej Krabi Untuk Dijual!




Ada sapa-sapa nk beli pakej pergi Krabi 4 Hari 3 Malam,

Aritu saya booked masa Matta Fair,

Then di saat akhir tak dapat nak pergi disebabkan alasan yang memang memalukan,

So saya decide mahu jual pakej ni balik,



Kat bawah ni detail-nya:

Destination: 4D 3N Krabi & 4 Islands Hopping
Hotel: Krabi La Playa Resort (4 stars)
Superior Room
Pakej untuk 2 org sahaja

Tour cost: RM 325 per person
Total cost : RM 650

Tarikh: 26 - 29 September 2011

Travel agent: Sedunia Travel Services Sdn Bhd

Tapi kalau sesape yang nk pergi sebelum July 2011 pon bole,

Saya bole adjust dengan travel agent

Saya nk jual hanya RM 500 sahaja


Yang ni GROUND PACKAGE sahaja,
Tidak termasuk tiket flight,

Saya survey ticket flight untuk 2 org ke Krabi dalam RM 600 lebih,
Air Asia la yg murah...



So kalau ada sape-sape berminat bole la roger-roger saya ye.







P/s: Sedih tak dapat pergi. Tapi nak buat mcm mana. Dah takda rezeki. Redha jela..


14 comments on "Pakej Krabi Untuk Dijual!"

nida-razak on May 27, 2011 at 4:54 PM said...

la..siannya dilla..tapi nida xnak gi sana..nanti nida try tanya kat kawan2 blogger ye, xpun nida wat entry khas gak untuk tolong dilla..

Fardilla Fawzi on May 27, 2011 at 5:04 PM said...

Erm tula..sedihnya..dah lama pendam..huhu...

Nanti nida tlg ek cari, kot-kot mana ada yg nak...

Thanks Nida...=)

choclairissa @ intan on May 27, 2011 at 8:10 PM said...

alaaa xbestnye x dapat pegi..dahla dulu bersesak2 gi matta fair...takpe dear..maybe next pegi lagi jauh ke kn :)

adila13430 on May 28, 2011 at 8:23 AM said...

alahai.. kalo bln october, nk gak bli..
tyme sept, lum kawin lg.. @_@

ms.comey on May 28, 2011 at 10:43 AM said...

dear,tarikh tu mmg fix ke?if bring forward x leh eh..?

Fardilla Fawzi on May 28, 2011 at 5:51 PM said...

Intan: Erm tula...punye la sesak masa kat matta fair tu..at last xdpt nak pergi...Huhu

Takpe...next time nk gi disneyland hong kong mcm awak..heee

Fardilla Fawzi on May 28, 2011 at 5:52 PM said...

Adila: Tula bulan sept...

Mscomey: tarikh tu bole tukar..xfix pon...u nk ke??

izzati said...

hye dilla..pakej u tu still available lg x? kind of interested..

Fardilla Fawzi on June 17, 2011 at 11:46 AM said...

still available..berminat..please inform me asap k...=)

izzati said...

yup, i nk contact u cmne..i add u kt fb ye..i xde blog..i ada email u jugak ritu..

Fardilla Fawzi on June 17, 2011 at 2:31 PM said...

izzati u tak tggl link..please emel me k fardilla86@gmail.com

izzati said...

dilla, i da email u tau..nt check ye..

Key-Reen on July 20, 2011 at 5:03 PM said...

Still ada lagi u nak jual pakej ni?I'm interested..

Fardilla Fawzi on July 21, 2011 at 10:34 AM said...

Hai key-reen...

Yup still available lg...please let me know asap ye...

fardilla86@gmail.com

Disable Right Click