Followers

Tuesday, May 10, 2011

Kad Kawin Part 1


Hai...


I tengah sibuk nak cari design kad kawin kat facebook and website.

Kot-kot bole dapat 40 sen sekeping,

Yes tu memang bajet saya untuk kad kawin,

Apa????

Bajet????


Of course la nok,

Baik i spend duit tu untuk baju pengantin i,

Baru berbaloi,

Duitnye nan ado,

Semua kene bajet...

Huhu



Ala nanti org campak-campak jugak kad tu, btol idak???

Eh aku tak campak, aku simpan...kenangan tu....

Eh watever la...



Kat tenet tak jumpa la,

Kene pergi kedai la jawabnya....





Dpt mcm ni pun jadilaa.....
{ Source }



4 Kata-Kata Inspirasi:

mRs mysarah said...

cuba tengok dekat grazine or gedung kad kawen. i punya dulu pown 45 sen jer :P

azra amira said...

salam dear..

try http://artchetak.blogspot.com/..
dia ada buat pakej utk custom made kad jemputan + bunting + tq tag.. harga pun starting frm RM450..

chill!! =)

azraamira.bogspot.com

Fardilla Fawzi said...

Owh yeker...

Ok pasni nak terus terjah..heee

Thanks for sharing =)

Fardilla Fawzi said...

Azra Amira: Heee...thanks ye bagi info ni....

Thanks jgk coz sudi jenguk sini...=)

Tuesday, May 10, 2011

Kad Kawin Part 1



Hai...


I tengah sibuk nak cari design kad kawin kat facebook and website.

Kot-kot bole dapat 40 sen sekeping,

Yes tu memang bajet saya untuk kad kawin,

Apa????

Bajet????


Of course la nok,

Baik i spend duit tu untuk baju pengantin i,

Baru berbaloi,

Duitnye nan ado,

Semua kene bajet...

Huhu



Ala nanti org campak-campak jugak kad tu, btol idak???

Eh aku tak campak, aku simpan...kenangan tu....

Eh watever la...



Kat tenet tak jumpa la,

Kene pergi kedai la jawabnya....





Dpt mcm ni pun jadilaa.....
{ Source }



4 comments on "Kad Kawin Part 1"

mRs mysarah on May 10, 2011 at 7:16 PM said...

cuba tengok dekat grazine or gedung kad kawen. i punya dulu pown 45 sen jer :P

azra amira on May 11, 2011 at 9:47 AM said...

salam dear..

try http://artchetak.blogspot.com/..
dia ada buat pakej utk custom made kad jemputan + bunting + tq tag.. harga pun starting frm RM450..

chill!! =)

azraamira.bogspot.com

Fardilla Fawzi on May 11, 2011 at 9:56 AM said...

Owh yeker...

Ok pasni nak terus terjah..heee

Thanks for sharing =)

Fardilla Fawzi on May 11, 2011 at 10:03 AM said...

Azra Amira: Heee...thanks ye bagi info ni....

Thanks jgk coz sudi jenguk sini...=)

Disable Right Click