Followers

Sunday, May 29, 2011

Rendang Versi Cik Dilla


Alahai bila dah masuk umur 25 tahun, barulah nak terhegeh-hegeh nak try masak rendang sendiri. Sumpah tak pernah buat wei. Punyalah pemalas.

Time raya walaupun dah besau mcm ni, still harapkan mak untuk buat rendang. So kali ni saya dah tak takut nak menyahut cabaran buat rendang ayam sendiri. Huhu. Poyos~



In the making of rendang...tak masak lagi ni,
Dah cuak-cuak...eh jadi ke ni???
Macam tak je....
Huhu




Taraaaa...at last berjaya!
Hahaha




Tata



Itu je nak bagitau
=p


2 Kata-Kata Inspirasi:

choclairissa @ intan said...

wahhh postla kt cni sket~ nk mkn ngn lemang~~nyum2~

Fardilla Fawzi said...

Pn.Intan: awat tak ckp awal2..kalo tak bole post kat intan skit...heeee...dah abis la dear..huhu

Sunday, May 29, 2011

Rendang Versi Cik Dilla



Alahai bila dah masuk umur 25 tahun, barulah nak terhegeh-hegeh nak try masak rendang sendiri. Sumpah tak pernah buat wei. Punyalah pemalas.

Time raya walaupun dah besau mcm ni, still harapkan mak untuk buat rendang. So kali ni saya dah tak takut nak menyahut cabaran buat rendang ayam sendiri. Huhu. Poyos~



In the making of rendang...tak masak lagi ni,
Dah cuak-cuak...eh jadi ke ni???
Macam tak je....
Huhu




Taraaaa...at last berjaya!
Hahaha




Tata



Itu je nak bagitau
=p


2 comments on "Rendang Versi Cik Dilla"

choclairissa @ intan on May 29, 2011 at 5:47 PM said...

wahhh postla kt cni sket~ nk mkn ngn lemang~~nyum2~

Fardilla Fawzi on May 29, 2011 at 7:05 PM said...

Pn.Intan: awat tak ckp awal2..kalo tak bole post kat intan skit...heeee...dah abis la dear..huhu

Disable Right Click