Followers

Tuesday, May 03, 2011

S E R A B U T



Lagi 9 hari genap 4 bulan sebelum melangkah ke alam rumah dan tangga segala,

Terasa mcm banyak sangat bende dalam status "in progress"


****

Tak tahu mana satu nak cekau dulu,

Checklist den dah melayang ke mana pun tak tahu,


****

Risau hanya Tuhan je yang tahu,

B baru kol die tambah lagi benda masuk dalam senarai checklist,

Minggu ni minggu serabut,


****

Oh bunga pahar yang tak cukup barang,

Haishh cuaknya, cukup ke masa saya nak menyiapkan bunga pahar tu keseorangan,

Riben takda, ok confirm cari kat Shah Alam dulu,

Agak-agak dah buntu kene tukar plan,


****

Misi mencari tudung perlu disegerakan dengan sepantas mungkin,

Beli banyak then bole decide yg mana satu saya mahu pakai,

Membazir itu amalan syaitan wahai Fardilla,


****

Doorgift untuk pihak lelaki tak decide lagi,

Pening nak pilih yang mana


****

Thank you tag perlu ada ke???

Sapa yang nak tolong design-kan???


****

Aturcara majlis masih lagi pending??

Skrip emcee pun masih pending????

Susun atur majlis masih carca marba???





Saya dah cakap saya banyak bende yang nak di-cekau,
Apalah nasib




P/s: Minggu ni pergi Butik belah Seremban. Mahu tukar theme color baju lagi. Aiyark....



0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, May 03, 2011

S E R A B U T




Lagi 9 hari genap 4 bulan sebelum melangkah ke alam rumah dan tangga segala,

Terasa mcm banyak sangat bende dalam status "in progress"


****

Tak tahu mana satu nak cekau dulu,

Checklist den dah melayang ke mana pun tak tahu,


****

Risau hanya Tuhan je yang tahu,

B baru kol die tambah lagi benda masuk dalam senarai checklist,

Minggu ni minggu serabut,


****

Oh bunga pahar yang tak cukup barang,

Haishh cuaknya, cukup ke masa saya nak menyiapkan bunga pahar tu keseorangan,

Riben takda, ok confirm cari kat Shah Alam dulu,

Agak-agak dah buntu kene tukar plan,


****

Misi mencari tudung perlu disegerakan dengan sepantas mungkin,

Beli banyak then bole decide yg mana satu saya mahu pakai,

Membazir itu amalan syaitan wahai Fardilla,


****

Doorgift untuk pihak lelaki tak decide lagi,

Pening nak pilih yang mana


****

Thank you tag perlu ada ke???

Sapa yang nak tolong design-kan???


****

Aturcara majlis masih lagi pending??

Skrip emcee pun masih pending????

Susun atur majlis masih carca marba???





Saya dah cakap saya banyak bende yang nak di-cekau,
Apalah nasib




P/s: Minggu ni pergi Butik belah Seremban. Mahu tukar theme color baju lagi. Aiyark....



0 comments on "S E R A B U T"

Disable Right Click