Followers

Wednesday, May 04, 2011

Pelan Lokasi



Masa balik Ipoh hari tu, ayah bagitau dia dah siapkan pelan lokasi untuk diletakkan dalam kad. Ikut perancangan saya mahu hantar tempah kad pada awal bulan June (lagi 3 bulan). Rasenya ok la kan. At least ada masa untuk betulkan itu ini plus tempoh masa untuk proses pengedaran kad kawen. Malas mahu pikir. Apa yang dah siap pergi hantar dulu then bole setel secepat mungkin. Ke over sangat??? Huhu


Ikut peracangan saya mahu tempah kat LH creative je memandangkan dekat sangat dengan opis. Senang nak berurusan.


Tapi bila saya tengok pelan lokasi ,saya yang pitam sendiri. Ayah terlalu details. Hehehe...kene edit dalam word dulu. Huhu





Ni contoh pelan lokasi yang saya amik dari kad kawen member opis.
Alahai sonang sangat.
Nak tengok yang saya punya???
Heeeee

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*






Heee
Thanks to ayah,
Kalau nak harap saya jangan harapla,
Jalan kat Ipoh memang saya fail,
Terer lagi jalan kat KL..huhu




.... Proses edit pelan lokasi ....


4 Kata-Kata Inspirasi:

missnadira said...

haha..bagus jugak camtu..xde alasan da org nk cakap xjumpe rumah.kalau sesat jugak xtau la..:P

e k i n ♥ y u s r i said...

wah...
panjangnye...
samelah cm sy...
kne lalu jln tue,bru sy lukis pelan...
tkot salah....
kesian plak kat tetamu yg nk dtg...
ngeee~

Fardilla Fawzi said...

To:missnadira

Heee tau takpe..dari sume celah aku nak letak dalam peta tu..kalau sesat jugak tak tahu la nak cakap apa kan..heeee

Fardilla Fawzi said...

To ekin:

Panjangkan???? sangat...
Heee tgh usaha utk buat jalan short cut...heeee

Wednesday, May 04, 2011

Pelan Lokasi




Masa balik Ipoh hari tu, ayah bagitau dia dah siapkan pelan lokasi untuk diletakkan dalam kad. Ikut perancangan saya mahu hantar tempah kad pada awal bulan June (lagi 3 bulan). Rasenya ok la kan. At least ada masa untuk betulkan itu ini plus tempoh masa untuk proses pengedaran kad kawen. Malas mahu pikir. Apa yang dah siap pergi hantar dulu then bole setel secepat mungkin. Ke over sangat??? Huhu


Ikut peracangan saya mahu tempah kat LH creative je memandangkan dekat sangat dengan opis. Senang nak berurusan.


Tapi bila saya tengok pelan lokasi ,saya yang pitam sendiri. Ayah terlalu details. Hehehe...kene edit dalam word dulu. Huhu





Ni contoh pelan lokasi yang saya amik dari kad kawen member opis.
Alahai sonang sangat.
Nak tengok yang saya punya???
Heeeee

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*






Heee
Thanks to ayah,
Kalau nak harap saya jangan harapla,
Jalan kat Ipoh memang saya fail,
Terer lagi jalan kat KL..huhu




.... Proses edit pelan lokasi ....


4 comments on "Pelan Lokasi"

missnadira on May 5, 2011 at 3:17 AM said...

haha..bagus jugak camtu..xde alasan da org nk cakap xjumpe rumah.kalau sesat jugak xtau la..:P

e k i n ♥ y u s r i on May 5, 2011 at 8:19 AM said...

wah...
panjangnye...
samelah cm sy...
kne lalu jln tue,bru sy lukis pelan...
tkot salah....
kesian plak kat tetamu yg nk dtg...
ngeee~

Fardilla Fawzi on May 5, 2011 at 8:36 AM said...

To:missnadira

Heee tau takpe..dari sume celah aku nak letak dalam peta tu..kalau sesat jugak tak tahu la nak cakap apa kan..heeee

Fardilla Fawzi on May 5, 2011 at 8:37 AM said...

To ekin:

Panjangkan???? sangat...
Heee tgh usaha utk buat jalan short cut...heeee

Disable Right Click