Followers

Monday, May 09, 2011

Pihak Penganjur Yang Dikasihi


Entri kali ni saya biarkan ber-underline,

Tak tahu nak buat mcm mana,

Layankan aje....



#1:
Semalam test baju lagi kat butik seremban. Kononnya mahu tukar baju.

Tengok-tengok saya amik pilihan yang dulu jugak,

Malas la mahu pikir,

Asalkan bole puaskan hati semua orang,


Tapi baju tu mmg feveret saya pun,

Suka design mcm tu,

So takdala ralat sangat pakai baju tu,

Apa-apa pun tggu harinya kalau nak tengok lebih lanjut...




Teaser la sangat
Cube teka yang mana satu...


#2:

Ada orang nak celebrate makan nasi arab,

Saya makan tak abis tapi pihak penganjur yang lebih makan dari saya,

Apa kes???

Takpe, saya dah biasa...

Siap cekau nasi saya lagi kan,

Anyway thanks kepada pihak penganjur





Pihak penganjur yang tak reti nak duduk sopan,

Makan bersila uolsss



Pihak penganjur makan kambing,

Ni ada 2 kuah yang memang sedap



Pihak yang diraikan punya nasi dengan ayam

Nasi dia panjang sangat,

So cepat kenyang la...

(Ada kaitan ke nasi panjang dgn tahap kekenyangan)

Tak abis....


Muka pihak diraikan takda ye..harap maaf



#3:

Pihak penganjur ajak tengok wayang jugak,

Cite Thor

Nasib baikla cite best,

Chris yang macho, hampir cair tengok,

Nasib baik masih ingat pihak penganjur kat sebelah,

Huhu




Stok mata mcm ni mmg taste i,

=p



0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, May 09, 2011

Pihak Penganjur Yang Dikasihi



Entri kali ni saya biarkan ber-underline,

Tak tahu nak buat mcm mana,

Layankan aje....



#1:
Semalam test baju lagi kat butik seremban. Kononnya mahu tukar baju.

Tengok-tengok saya amik pilihan yang dulu jugak,

Malas la mahu pikir,

Asalkan bole puaskan hati semua orang,


Tapi baju tu mmg feveret saya pun,

Suka design mcm tu,

So takdala ralat sangat pakai baju tu,

Apa-apa pun tggu harinya kalau nak tengok lebih lanjut...




Teaser la sangat
Cube teka yang mana satu...


#2:

Ada orang nak celebrate makan nasi arab,

Saya makan tak abis tapi pihak penganjur yang lebih makan dari saya,

Apa kes???

Takpe, saya dah biasa...

Siap cekau nasi saya lagi kan,

Anyway thanks kepada pihak penganjur





Pihak penganjur yang tak reti nak duduk sopan,

Makan bersila uolsss



Pihak penganjur makan kambing,

Ni ada 2 kuah yang memang sedap



Pihak yang diraikan punya nasi dengan ayam

Nasi dia panjang sangat,

So cepat kenyang la...

(Ada kaitan ke nasi panjang dgn tahap kekenyangan)

Tak abis....


Muka pihak diraikan takda ye..harap maaf



#3:

Pihak penganjur ajak tengok wayang jugak,

Cite Thor

Nasib baikla cite best,

Chris yang macho, hampir cair tengok,

Nasib baik masih ingat pihak penganjur kat sebelah,

Huhu




Stok mata mcm ni mmg taste i,

=p



0 comments on "Pihak Penganjur Yang Dikasihi"

Disable Right Click