Followers

Wednesday, May 25, 2011

Bulan Mengambang...


Mode bulan mengambang nak datang,

Malas yang amat,

Datang opis sekadar mahu breakfast, lunch, bukak facebook, update blog, blogwalking and buat kerja yang takda kaitan dengan kerja,

Semalam poyo nak buat notes untuk housekeeping subject,

Tengok-tengok kerja tak jalan pun,

Baru 2nd slides...

Haishhh...



Simptom PMS memang meloyakan,

Teruk!

Period pain!

Badan sakit-sakit, selera besau, nak makan itu ini,

Skg ni teringin nak makan roti canai garing and kuih pau kaya,



Tak dpt imagine kalau simptom pregnant nanti,

Eh eh dah ke situ plak,

Over dik non...



Nak jalan-jalan tapi gaji tak masuk lagi...





Bestnya kalau dpt mcm ni skg ni,
Nak balik rumah bole??


2 Kata-Kata Inspirasi:

choclairissa @ intan said...

nak balik rumah jgk~

Fardilla Fawzi said...

lg satu jam setengah nak balik...
heee...sabo jela..

Wednesday, May 25, 2011

Bulan Mengambang...



Mode bulan mengambang nak datang,

Malas yang amat,

Datang opis sekadar mahu breakfast, lunch, bukak facebook, update blog, blogwalking and buat kerja yang takda kaitan dengan kerja,

Semalam poyo nak buat notes untuk housekeeping subject,

Tengok-tengok kerja tak jalan pun,

Baru 2nd slides...

Haishhh...



Simptom PMS memang meloyakan,

Teruk!

Period pain!

Badan sakit-sakit, selera besau, nak makan itu ini,

Skg ni teringin nak makan roti canai garing and kuih pau kaya,



Tak dpt imagine kalau simptom pregnant nanti,

Eh eh dah ke situ plak,

Over dik non...



Nak jalan-jalan tapi gaji tak masuk lagi...





Bestnya kalau dpt mcm ni skg ni,
Nak balik rumah bole??


2 comments on "Bulan Mengambang..."

choclairissa @ intan on May 25, 2011 at 2:30 PM said...

nak balik rumah jgk~

Fardilla Fawzi on May 25, 2011 at 3:58 PM said...

lg satu jam setengah nak balik...
heee...sabo jela..

Disable Right Click