Followers

Friday, May 20, 2011

Kad Kawin Part 3


Oh yeah urusan tempahan kad kawen is in progress mode.

Walaupun pelan lokasi tak finalise lagi tapi saya amik langkah "terkinja-kinja" mahu tempah kad awal-awal. Please take note Mohd Azli Bin Mohd Noor.

Saya hanya menempah kad untuk part rumah saya je. Kat Seremban, B ada kad lain. Kami memang tak sekali-kan kad. Cuma dalam kad saya, saya ada masukkan part kenduri Seremban. Bukan apa, kot-kot ada sesapa yang tak bole datang Ipoh, bole la datang Seremban. Takdalah kene bagi 2 kad sekaligus. Bole rujuk alamat dan map Seremban pada kad saya je.


Saya berjaya menepis perasaan "tamak haloba" dalam jiwa tadi. Guess what, kad saya within my budget...means RM 0.50 sen/ satu. Hampir-hampir rambang mata pilih kad tadi. Nasib ada juru nasihat --> Cik Murni.


Design yang simple dengan bajet yang saya peruntukkan. Puas hati.

Total damage : RM 250 - RM 50 (depo) = RM 200




Yang mana satu idaman kalbu...lalalala


*******



After selesai tempah kad kawen pergi bersantai kat Restoran Santai Tesco Ampang

Macam biasa, kalau takda nasi memang tak sah





Tomyam seafood
RM 7.00



Ayam masak halia
RM 6.00



Sayur kailan ikan masin
RM 5.50



Nak tengok magik tak????

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*






Tinggal separuh. Sayur tak gemar sangat.
Owh patutla gemuk kan.
Kaedahnya la...



Ayam sedap so kene makan habis.
Rugi wooo

Nasib tak hentam sekali dengan bawang and halia



Part ni paling best

*

*

*

*

*




Tadaaa

Licin dan lesap uollsss.
Nasib tinggal 2 ekor udang,
Kalau tak nampak nau pelahapnya.
=p







Sekian, terima kasih

Ular sawa nak masuk bertapa



P/s: Murni, thank you teman i. Lap u....



0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, May 20, 2011

Kad Kawin Part 3



Oh yeah urusan tempahan kad kawen is in progress mode.

Walaupun pelan lokasi tak finalise lagi tapi saya amik langkah "terkinja-kinja" mahu tempah kad awal-awal. Please take note Mohd Azli Bin Mohd Noor.

Saya hanya menempah kad untuk part rumah saya je. Kat Seremban, B ada kad lain. Kami memang tak sekali-kan kad. Cuma dalam kad saya, saya ada masukkan part kenduri Seremban. Bukan apa, kot-kot ada sesapa yang tak bole datang Ipoh, bole la datang Seremban. Takdalah kene bagi 2 kad sekaligus. Bole rujuk alamat dan map Seremban pada kad saya je.


Saya berjaya menepis perasaan "tamak haloba" dalam jiwa tadi. Guess what, kad saya within my budget...means RM 0.50 sen/ satu. Hampir-hampir rambang mata pilih kad tadi. Nasib ada juru nasihat --> Cik Murni.


Design yang simple dengan bajet yang saya peruntukkan. Puas hati.

Total damage : RM 250 - RM 50 (depo) = RM 200




Yang mana satu idaman kalbu...lalalala


*******



After selesai tempah kad kawen pergi bersantai kat Restoran Santai Tesco Ampang

Macam biasa, kalau takda nasi memang tak sah





Tomyam seafood
RM 7.00



Ayam masak halia
RM 6.00



Sayur kailan ikan masin
RM 5.50



Nak tengok magik tak????

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*






Tinggal separuh. Sayur tak gemar sangat.
Owh patutla gemuk kan.
Kaedahnya la...



Ayam sedap so kene makan habis.
Rugi wooo

Nasib tak hentam sekali dengan bawang and halia



Part ni paling best

*

*

*

*

*




Tadaaa

Licin dan lesap uollsss.
Nasib tinggal 2 ekor udang,
Kalau tak nampak nau pelahapnya.
=p







Sekian, terima kasih

Ular sawa nak masuk bertapa



P/s: Murni, thank you teman i. Lap u....



0 comments on "Kad Kawin Part 3"

Disable Right Click