Followers

Tuesday, May 10, 2011

10/5/2011



Assalamualaikum,


Harini mood dah kembali tenang. Al maklum dah dapat rest yang secukupnya. Perangai saya memang mcm ni, kalau letih tahap gaban boleh menjejaskan mood ceria. Ntah mcm mana nak deal dengan majlis besar nanti. Arghh sudah mengarut lebih....mana nak cari vitamin pemberi tenaga ek...huhuhuu



Ni dah masuk minggu ke-2 Mei, kalu tengok list kat sebelah tu ada beberapa perkara yang saya tak setelkan lagi. Facial and massage pun tak sempat nak buat lagi. Konon mahu disiplin buat every month. Kata nak chantek walaupun sedar diri tak berapa nak chantek. Huhu....tengok la kot-kot nak buat Jumaat ni ke....


Lagi 122 hari lagi. Eh yeke??? Perasaan???? Ntah...rasa mcm banyak lagi tak setel. Walaupon dah beri arahan verbally, tapi rasa mcm tak berapa nak yakin je. Sebab kite deal dengan org. Orang ni banyak tebiat die. Kot-kot meroyan mcm saya semalam....naya je....


Kene bukak balik overall checklist. Tengok mana-mana yang patut. Kire saya ni boleh dikategorikan cerewet jugak kot. Orang lain tengok mcm ok je, tapi saya banyak sangat cengkadak. Buat apa nak pikir complicated, buat simple-simple sudah, asalkan kawin kan.....


Dah try nak pikir mcm tu, tapi susah nak adapt dalam hati. Saya bukanlah nak majlis yang mcm perfect tapi cukup sekadar dapat memuaskan hati sendiri walaupon tahu duit tak berapa nak ado.....huuuuuuu.....takpe ada masa lagi untuk korek sana sini.


Enough meroyan perihal preparation. Saya mahu siapkan modul ni. Katenya commitment. Tak buat kang, terus buang kerja plak. Lagi la naya kan.....tambah-tambah staff contract mcm saya. Anytime je boleh terminate...tak gitu En Bos????


(Nak mampus kalau die bace?????)



Tata



P/s --> 10/5 :: genap 4 bulan lagi sebelum majlis resepsi 10/9 ::







0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, May 10, 2011

10/5/2011




Assalamualaikum,


Harini mood dah kembali tenang. Al maklum dah dapat rest yang secukupnya. Perangai saya memang mcm ni, kalau letih tahap gaban boleh menjejaskan mood ceria. Ntah mcm mana nak deal dengan majlis besar nanti. Arghh sudah mengarut lebih....mana nak cari vitamin pemberi tenaga ek...huhuhuu



Ni dah masuk minggu ke-2 Mei, kalu tengok list kat sebelah tu ada beberapa perkara yang saya tak setelkan lagi. Facial and massage pun tak sempat nak buat lagi. Konon mahu disiplin buat every month. Kata nak chantek walaupun sedar diri tak berapa nak chantek. Huhu....tengok la kot-kot nak buat Jumaat ni ke....


Lagi 122 hari lagi. Eh yeke??? Perasaan???? Ntah...rasa mcm banyak lagi tak setel. Walaupon dah beri arahan verbally, tapi rasa mcm tak berapa nak yakin je. Sebab kite deal dengan org. Orang ni banyak tebiat die. Kot-kot meroyan mcm saya semalam....naya je....


Kene bukak balik overall checklist. Tengok mana-mana yang patut. Kire saya ni boleh dikategorikan cerewet jugak kot. Orang lain tengok mcm ok je, tapi saya banyak sangat cengkadak. Buat apa nak pikir complicated, buat simple-simple sudah, asalkan kawin kan.....


Dah try nak pikir mcm tu, tapi susah nak adapt dalam hati. Saya bukanlah nak majlis yang mcm perfect tapi cukup sekadar dapat memuaskan hati sendiri walaupon tahu duit tak berapa nak ado.....huuuuuuu.....takpe ada masa lagi untuk korek sana sini.


Enough meroyan perihal preparation. Saya mahu siapkan modul ni. Katenya commitment. Tak buat kang, terus buang kerja plak. Lagi la naya kan.....tambah-tambah staff contract mcm saya. Anytime je boleh terminate...tak gitu En Bos????


(Nak mampus kalau die bace?????)



Tata



P/s --> 10/5 :: genap 4 bulan lagi sebelum majlis resepsi 10/9 ::







0 comments on "10/5/2011"

Disable Right Click