Followers

Sunday, May 22, 2011

Simptom PMS



  1. Basuh baju sebakul
  2. Lipat baju sebakul
  3. Iron baju opis stok seminggu
  4. Kemas bilik
  5. Rehatkan diri dan minda

Weekend yang memerapkan kat rumah all the way. Anyway, i love it. Inilah masa for me untuk release penat lelah masa weekdays. Ntah kenapa minggu ni saya takda mood langsung untuk berjimba like the past weekend.


Pagi tadi, B ajak kuar pun, saya tolak mentah-mentah. Sori B... please give space for me to rest sepuasnya. Now, i dah puas dok rumah. And semangat untuk bekerja esok!


Bukan apa, rase dah semak tengok kete berderet. Rasa nk muntah tengok orang berduyun sana sini. Kaki penat ke hulur ke hilir. Jantung sakit dok asik maki org drive kete mcm haram. Enough la...pening ok...



Pray for me..semoga saya cepat keluar dari KL....


P/s: Actually, minggu ni adalah simptom PMS. That's why, i act like this way...

Oh yeah..arini tak masak nasi pun. Cukup sekadar mee goreng and popia goreng. So arini berat badan turun 5 kilo. (Berangan...huhu)




0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, May 22, 2011

Simptom PMS




  1. Basuh baju sebakul
  2. Lipat baju sebakul
  3. Iron baju opis stok seminggu
  4. Kemas bilik
  5. Rehatkan diri dan minda

Weekend yang memerapkan kat rumah all the way. Anyway, i love it. Inilah masa for me untuk release penat lelah masa weekdays. Ntah kenapa minggu ni saya takda mood langsung untuk berjimba like the past weekend.


Pagi tadi, B ajak kuar pun, saya tolak mentah-mentah. Sori B... please give space for me to rest sepuasnya. Now, i dah puas dok rumah. And semangat untuk bekerja esok!


Bukan apa, rase dah semak tengok kete berderet. Rasa nk muntah tengok orang berduyun sana sini. Kaki penat ke hulur ke hilir. Jantung sakit dok asik maki org drive kete mcm haram. Enough la...pening ok...



Pray for me..semoga saya cepat keluar dari KL....


P/s: Actually, minggu ni adalah simptom PMS. That's why, i act like this way...

Oh yeah..arini tak masak nasi pun. Cukup sekadar mee goreng and popia goreng. So arini berat badan turun 5 kilo. (Berangan...huhu)




0 comments on "Simptom PMS"

Disable Right Click