Followers

Sunday, May 29, 2011

Selamat Berhujung Minggu


Assalamualaikum dan hai,

Hari ni saya melepak di rumah je. Memang sengaja saya mahukan satu hari memerap di rumah tanpa aktiviti sosial.


Semalam dah jumpa B, setelah 2 minggu tak jumpa. Rindu siot. Tapi disebabkan tebiat bulan mengambang saya nak datang, tanpa saya sedari saya dah lukakan hati B. Tapi small matter, saya dah berjaya tawan balik hati die. Huhuhu...haipp jangan pikir bukan-bukan. Kesian plak bila teringat balik. Haishh hati, nape la ko b*d*h sangat. B..i mintak maap sangat...

Nak dekat kawen ni, seriously memang banyak syaitan yang menghasut. Kalau dulu saya memang sangat takut untuk lukakan hati B depan-depan. Dulu kalau sakit hati dengan B pun, saya simpan sendiri je. Sorok-sorok and cuba control rasa tu. Ntah semalam saya tanpa sengaja berani protes depan-depan. Aduh menyesalnya buat B mcm tu.....


Semalam kami pergi MidValley je. Ada org teruja nak pergi exhibition center kat situ. Ala pasal home decoration and renovation what so ever la. Saya layan kan aje. Lepas jalan situ, isi perut kat Pizza Hut. I tell u, servis macam hampeh. Sampai ada sorang foreigner tu kuar dari situ sambil marah-marah staf. Memang ye pun. Sangat teruk! Mana taknya bayangkan hire staff overseas...do you get what i mean. Abg-la, abg nepal memang berlambak kat situ....


Then pergi tengok Midnite kat Spark Desa Petaling. Konon nak tengok Pirates of The Caribbean. Tiket lambat sangat pukul 1 pagi. Kesian plak B nak balik Semban lewat sangat. Layan jela cite The Priest yang ntah apa-apa tu. Ingat kan bestla. Dah kate action and horror kan. So sesape yang rasa nak tengok cite ni, hentikan jela niat murni uolss tu. Huhu


Eh eh okla..i nak sambung buat thesis ni. Harap sangat bole grad tahun depan. Amin...







Ok...I'm ready


P/s: B..i love u

Selamat berhujung minggu


0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, May 29, 2011

Selamat Berhujung Minggu



Assalamualaikum dan hai,

Hari ni saya melepak di rumah je. Memang sengaja saya mahukan satu hari memerap di rumah tanpa aktiviti sosial.


Semalam dah jumpa B, setelah 2 minggu tak jumpa. Rindu siot. Tapi disebabkan tebiat bulan mengambang saya nak datang, tanpa saya sedari saya dah lukakan hati B. Tapi small matter, saya dah berjaya tawan balik hati die. Huhuhu...haipp jangan pikir bukan-bukan. Kesian plak bila teringat balik. Haishh hati, nape la ko b*d*h sangat. B..i mintak maap sangat...

Nak dekat kawen ni, seriously memang banyak syaitan yang menghasut. Kalau dulu saya memang sangat takut untuk lukakan hati B depan-depan. Dulu kalau sakit hati dengan B pun, saya simpan sendiri je. Sorok-sorok and cuba control rasa tu. Ntah semalam saya tanpa sengaja berani protes depan-depan. Aduh menyesalnya buat B mcm tu.....


Semalam kami pergi MidValley je. Ada org teruja nak pergi exhibition center kat situ. Ala pasal home decoration and renovation what so ever la. Saya layan kan aje. Lepas jalan situ, isi perut kat Pizza Hut. I tell u, servis macam hampeh. Sampai ada sorang foreigner tu kuar dari situ sambil marah-marah staf. Memang ye pun. Sangat teruk! Mana taknya bayangkan hire staff overseas...do you get what i mean. Abg-la, abg nepal memang berlambak kat situ....


Then pergi tengok Midnite kat Spark Desa Petaling. Konon nak tengok Pirates of The Caribbean. Tiket lambat sangat pukul 1 pagi. Kesian plak B nak balik Semban lewat sangat. Layan jela cite The Priest yang ntah apa-apa tu. Ingat kan bestla. Dah kate action and horror kan. So sesape yang rasa nak tengok cite ni, hentikan jela niat murni uolss tu. Huhu


Eh eh okla..i nak sambung buat thesis ni. Harap sangat bole grad tahun depan. Amin...







Ok...I'm ready


P/s: B..i love u

Selamat berhujung minggu


0 comments on "Selamat Berhujung Minggu"

Disable Right Click