Followers

Wednesday, May 11, 2011

Keliru...




Assalamualaikum dan hai,


Hari ni saya dapat satu berita. Nak cakap gembira, gembira la jugak. Nak kata risau pun, ada la jugak. Rasanya baru semalam saya sembang-sembang dengan Murni pasal kerja. Murni nasihat saya supaya tak putus asa untuk apply tempat lain.


Lately saya kerap terpikir life saya after kawen. Saya terpaksa berulang alik jauh KL-Seremban setiap hari. Dengan gaji yang ciput (memang la kene bersyukur), after ditolak tambah semua, kat situ je saya dah abis berapa dalam sebulan. Tambah penat. Tambah dengan thesis saya yang dah berkepam tu. Haishhh kuatkanlah semangat saya....


Itu belum pikir aspect lain lagi......malas mahu elaborate panjang....


Pagi tadi bukak emel, saya terkejut...tibe-tibe kolej kat seremban panggil saya interview. Apakah petanda??? Huhu...


Apa pun saya just mencuba dulu. Prepare apa yang patut. Allah tu Maha Mengetahui jalan yang terbaik untuk hamba-Nya...





0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, May 11, 2011

Keliru...





Assalamualaikum dan hai,


Hari ni saya dapat satu berita. Nak cakap gembira, gembira la jugak. Nak kata risau pun, ada la jugak. Rasanya baru semalam saya sembang-sembang dengan Murni pasal kerja. Murni nasihat saya supaya tak putus asa untuk apply tempat lain.


Lately saya kerap terpikir life saya after kawen. Saya terpaksa berulang alik jauh KL-Seremban setiap hari. Dengan gaji yang ciput (memang la kene bersyukur), after ditolak tambah semua, kat situ je saya dah abis berapa dalam sebulan. Tambah penat. Tambah dengan thesis saya yang dah berkepam tu. Haishhh kuatkanlah semangat saya....


Itu belum pikir aspect lain lagi......malas mahu elaborate panjang....


Pagi tadi bukak emel, saya terkejut...tibe-tibe kolej kat seremban panggil saya interview. Apakah petanda??? Huhu...


Apa pun saya just mencuba dulu. Prepare apa yang patut. Allah tu Maha Mengetahui jalan yang terbaik untuk hamba-Nya...





0 comments on "Keliru..."

Disable Right Click