Followers

Friday, May 20, 2011

Saya Masih Setia La...



Ok agak-agak boleh tak nak share kat sini, cecite..cecite...

Harap-harap uols paham la apa yang saya cuba nak sampaikan.

Saya pasti semua orang ada facebook kan. Kadang-kadang ada facebook ni pun menyusahkan jugak. Huhu...


Saya memang jarang klik online kat facebook. Selalu memang offline je walaupun saya ON facebook 24 hours. Bukan apa, saya tak mahu dicop gila facebook. Bole tak??? Ke takda kene mengena??? Haha abaikan.


So arini saya ON kan online button tu. So sesapa yang mahu chat dengan saya dipersilakan. Tiba-tiba ada la sorang mamat yang memang saya tak kenal. Yang malangnya ntah macam mana saya bole approve dia as my friend....

Dia ni memang kerap jugak tegur saya time saya klik ONLINE. Bukan nak tanya bende penting pun. Saje nak sembang-sembang. Tak kuasa ok. I tak kenal u!

Selalu bila dia chat saya just ignore je kata-kata dia. Malas nak reply takut melalut-lalut.

So arini bersempenan dengan Happy Friday, saya cuba-cuba buat ramah. Ramah la sangat. Konon nak layan...mana tahu bole "digunapakai" bila time kesusahan. Kot-kot anak dato yang bole sponsor wedding i. Hahahaha....rupaya saya pisau cukur jugak...=p


Katanya dia nak ajak saya teman dia lunch sesama...amboi dengan B pun saya tak teman lunch...nak teman orang lain plak. kaedahnya la....

Saya layankan aje.....masih soal selidik lagi...kot-kot anak dato...=p


After penat layan then dah dapat tahu dia bukan anak dato...so saya buat-buat tak layan.

Dia tanya lagi tak sudi ke nak dating dengan die??? What the.........tuuuttt...


Saya geram and konon nak matikan perbualan...saya cakap 3 bulan lagi kot nak kawen...

Saya ingatkan dia nak cakap sorry ke apa...ni tak....dia bole cakap...

Ala lambat lagi..
Skg la masa nak enjoy buat kali terakhir


Bole plak nak cakap macam tu kan..

Saya:
No way..kalu nak enjoy pun bukan kuar dgn lelaki lain....

(B..u kene bangga i setia ok...=p)


Dia:
...dgn lelaki la btol..
kalu pompuan dgn pompuan lesbian plak...


Satu perkataan yang bole i cakap untuk mamat tu...


BANGANG!




Bahaya ok. Nak kawen ni jaga la hubungan tu baik-baik. Macam-macam perkara boleh berlaku skg ni.


Dari berjumpa-jumpa and kawan-kawan ni la bole menyebabkan keruntuhan sesuatu perhubungan.....



Ok la...Murni dah tunggu. Nak pegi tempah kad kawen....


Tata....




2 Kata-Kata Inspirasi:

UyaRayza said...

nasib baik tak jadik cite nora elena kn heheh...bengong mamat tue..sah2 playboy tue...n muke x ensem hehehe

Fardilla Fawzi said...

Heee..

Tunang nora elena tu ego..nyampah kan...bgus jgk bila nora elena dpt kawin dgn seth tan tu..huhu


Mmg spesies tak ensem pon...huhu...mcm la kite kebulur nak kat die kan..haha

Friday, May 20, 2011

Saya Masih Setia La...




Ok agak-agak boleh tak nak share kat sini, cecite..cecite...

Harap-harap uols paham la apa yang saya cuba nak sampaikan.

Saya pasti semua orang ada facebook kan. Kadang-kadang ada facebook ni pun menyusahkan jugak. Huhu...


Saya memang jarang klik online kat facebook. Selalu memang offline je walaupun saya ON facebook 24 hours. Bukan apa, saya tak mahu dicop gila facebook. Bole tak??? Ke takda kene mengena??? Haha abaikan.


So arini saya ON kan online button tu. So sesapa yang mahu chat dengan saya dipersilakan. Tiba-tiba ada la sorang mamat yang memang saya tak kenal. Yang malangnya ntah macam mana saya bole approve dia as my friend....

Dia ni memang kerap jugak tegur saya time saya klik ONLINE. Bukan nak tanya bende penting pun. Saje nak sembang-sembang. Tak kuasa ok. I tak kenal u!

Selalu bila dia chat saya just ignore je kata-kata dia. Malas nak reply takut melalut-lalut.

So arini bersempenan dengan Happy Friday, saya cuba-cuba buat ramah. Ramah la sangat. Konon nak layan...mana tahu bole "digunapakai" bila time kesusahan. Kot-kot anak dato yang bole sponsor wedding i. Hahahaha....rupaya saya pisau cukur jugak...=p


Katanya dia nak ajak saya teman dia lunch sesama...amboi dengan B pun saya tak teman lunch...nak teman orang lain plak. kaedahnya la....

Saya layankan aje.....masih soal selidik lagi...kot-kot anak dato...=p


After penat layan then dah dapat tahu dia bukan anak dato...so saya buat-buat tak layan.

Dia tanya lagi tak sudi ke nak dating dengan die??? What the.........tuuuttt...


Saya geram and konon nak matikan perbualan...saya cakap 3 bulan lagi kot nak kawen...

Saya ingatkan dia nak cakap sorry ke apa...ni tak....dia bole cakap...

Ala lambat lagi..
Skg la masa nak enjoy buat kali terakhir


Bole plak nak cakap macam tu kan..

Saya:
No way..kalu nak enjoy pun bukan kuar dgn lelaki lain....

(B..u kene bangga i setia ok...=p)


Dia:
...dgn lelaki la btol..
kalu pompuan dgn pompuan lesbian plak...


Satu perkataan yang bole i cakap untuk mamat tu...


BANGANG!




Bahaya ok. Nak kawen ni jaga la hubungan tu baik-baik. Macam-macam perkara boleh berlaku skg ni.


Dari berjumpa-jumpa and kawan-kawan ni la bole menyebabkan keruntuhan sesuatu perhubungan.....



Ok la...Murni dah tunggu. Nak pegi tempah kad kawen....


Tata....




2 comments on "Saya Masih Setia La..."

UyaRayza on May 20, 2011 at 12:56 PM said...

nasib baik tak jadik cite nora elena kn heheh...bengong mamat tue..sah2 playboy tue...n muke x ensem hehehe

Fardilla Fawzi on May 20, 2011 at 3:54 PM said...

Heee..

Tunang nora elena tu ego..nyampah kan...bgus jgk bila nora elena dpt kawin dgn seth tan tu..huhu


Mmg spesies tak ensem pon...huhu...mcm la kite kebulur nak kat die kan..haha

Disable Right Click