Followers

Tuesday, May 03, 2011

1 Mei 2011



Cuti yang pendek and maha penat.


1 Mei B and family datang untuk berbincang and menyerahkan duit belanja. Alhamdullilah semua berjalan dengan lancar. So tarikh pun dah muktamad. Kami telah sepakat untuk memilih bulan September sebagai bulan termetrai cinta suci kami. Cewah. Berpadananla dengan first date kami 22 September 2009. Huhu. Semua di bulan September. Insya Allah. Sama-sama doa semoga hubungan kami berkekalan hingga akhir hayat.


Saya sempat jugak bawak B dan Kak Long tengok baju kat butik. Nak dijadikan cerita saya tukar lagi design baju sanding. So baju kebaya labuh yang aritu dah cancel. Ganti dengan design lain. Kaler pun tukar. Semua tukar. Huhu... Tapi malas la mahu reveal kat sini dulu. Hope jadi la baju tu seperti yang diharapkan. B and Kak Long pun siap puji lagi cina tu. Servis mantop. Harap servis mantop smpai abis majlis la ye... =)


Tak tahu nak tulis apa. Mood masih ditahap KO.....


Tata

2 Kata-Kata Inspirasi:

e k i n ♥ y u s r i said...

brape hr bulan?
huhu

samelah kite...

Fardilla Fawzi said...

same ek..

nikah 9 sept
sanding 10 sept

bertandang 17 sept.

huhu

Tuesday, May 03, 2011

1 Mei 2011




Cuti yang pendek and maha penat.


1 Mei B and family datang untuk berbincang and menyerahkan duit belanja. Alhamdullilah semua berjalan dengan lancar. So tarikh pun dah muktamad. Kami telah sepakat untuk memilih bulan September sebagai bulan termetrai cinta suci kami. Cewah. Berpadananla dengan first date kami 22 September 2009. Huhu. Semua di bulan September. Insya Allah. Sama-sama doa semoga hubungan kami berkekalan hingga akhir hayat.


Saya sempat jugak bawak B dan Kak Long tengok baju kat butik. Nak dijadikan cerita saya tukar lagi design baju sanding. So baju kebaya labuh yang aritu dah cancel. Ganti dengan design lain. Kaler pun tukar. Semua tukar. Huhu... Tapi malas la mahu reveal kat sini dulu. Hope jadi la baju tu seperti yang diharapkan. B and Kak Long pun siap puji lagi cina tu. Servis mantop. Harap servis mantop smpai abis majlis la ye... =)


Tak tahu nak tulis apa. Mood masih ditahap KO.....


Tata

2 comments on "1 Mei 2011"

e k i n ♥ y u s r i on May 3, 2011 at 3:14 PM said...

brape hr bulan?
huhu

samelah kite...

Fardilla Fawzi on May 3, 2011 at 3:31 PM said...

same ek..

nikah 9 sept
sanding 10 sept

bertandang 17 sept.

huhu

Disable Right Click