Followers

Tuesday, May 31, 2011

Borang Nikah Part 3


#101


Assalamualaikum dan hai,


Sedikit informasi untuk saya,

Pagi tadi B call, die baru selesai buat test HIV. Huhu ntah mcm mana la rupanya dia bile kene cucuk amik darah kan. Sebab seperti yang saya tahu, B spesies takut tengok darah. Hahaha over plak mengutuk En Azli. Seawal 730 pagi dah terpacak kat klinik. Bagus B, nampak nau u semangat kan....


So arini urusan borang nikah di Seremban hampir selesai. Tunggu nak submit kat Pejabat Agama je. Kalau everything ok, then bole proceed ke Perak plak.


Alhamdullilah...


P/s: I pon ngeri tengok darah jugak sebenarnya. Pastu ngilu bab kene cucuk-cucuk ni. Adeih mengutuk org nombor satu kan...



4 Kata-Kata Inspirasi:

UyaRayza said...

bgusnye byk dh setel hehehe...uya pn takut drh gk tp selalu jer join derma darah hehhee

Fardilla Fawzi said...

Alhamdullilah...tapi tkt jgk nak tggu perak plak...kene setel cpt2 takut tak dpt kawen plak kan..=p


Eii tak suke derma darah. Tak pernah dalam seumur hdp derma darah...heee

e k i n ♥ y u s r i said...

x sakit
cm kne cucuk jarum je

smlm sy bru wat HIV test
hehe

Fardilla Fawzi said...

Ekin: Wahh dah buat ek..sungguh pantas...

Dgr kene cucuk jarum pon dah seriau....huhuhu

Tuesday, May 31, 2011

Borang Nikah Part 3



#101


Assalamualaikum dan hai,


Sedikit informasi untuk saya,

Pagi tadi B call, die baru selesai buat test HIV. Huhu ntah mcm mana la rupanya dia bile kene cucuk amik darah kan. Sebab seperti yang saya tahu, B spesies takut tengok darah. Hahaha over plak mengutuk En Azli. Seawal 730 pagi dah terpacak kat klinik. Bagus B, nampak nau u semangat kan....


So arini urusan borang nikah di Seremban hampir selesai. Tunggu nak submit kat Pejabat Agama je. Kalau everything ok, then bole proceed ke Perak plak.


Alhamdullilah...


P/s: I pon ngeri tengok darah jugak sebenarnya. Pastu ngilu bab kene cucuk-cucuk ni. Adeih mengutuk org nombor satu kan...



4 comments on "Borang Nikah Part 3"

UyaRayza on May 31, 2011 at 9:31 AM said...

bgusnye byk dh setel hehehe...uya pn takut drh gk tp selalu jer join derma darah hehhee

Fardilla Fawzi on May 31, 2011 at 9:38 AM said...

Alhamdullilah...tapi tkt jgk nak tggu perak plak...kene setel cpt2 takut tak dpt kawen plak kan..=p


Eii tak suke derma darah. Tak pernah dalam seumur hdp derma darah...heee

e k i n ♥ y u s r i on May 31, 2011 at 12:39 PM said...

x sakit
cm kne cucuk jarum je

smlm sy bru wat HIV test
hehe

Fardilla Fawzi on May 31, 2011 at 12:44 PM said...

Ekin: Wahh dah buat ek..sungguh pantas...

Dgr kene cucuk jarum pon dah seriau....huhuhu

Disable Right Click