Followers

Monday, May 16, 2011

Jangan Sampai Kene Tipu



Assalamualaikum....


Happy Teacher's Day kepada warga pendidik sekalian. Kalau lecturer bole celebrate ke??? Huhu yela...bile cakap sambut hari guru lebih sinonim dengan guru sekolah je kan. Tak pernah lagi kolej ni buat majlis sempena dengan sambutan hari guru....heeee...


Dah lama rasenya tak coret-coret kat sini. Hari-hari bukak tapi tak tahu nak "meroyan" apa kat sini.


Ingat tak saya ada cakap tulis perihal yang saya dapat intebiu tu. Dapat kolej jugak tapi macam was-was tetibe. Intebiu die senang la. Interviewer memang sembang-sembang je dengan saya. Lebih santai so saya takdala cuak melampau.


Masa datang tu saya macam konfius plak...ni kolej ke....atau tuuuuuttttt....huhuhu...hope uolss pepaham sendiri la. Erm ni la masalah private college. Banyak bende yang tak amik port..mcm mana nak maju kan. Perghhh ko cakap ikut sedap mulut je kan....No...merujuk pada kolej berkaitan jela....


Saya dapat banyak negative feedbacks dari kengkawan and hasil investigation saya di internet. Huhu...harus selidik-selidik dulu sebelum kene tipu....=p


Nampak gaya, saya kene usaha lagi.....Saya pasti mesti ada rezeki untuk saya. Ya Allah...murahkanlah rezeki hambamu ini....Amin...



Tata


0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, May 16, 2011

Jangan Sampai Kene Tipu




Assalamualaikum....


Happy Teacher's Day kepada warga pendidik sekalian. Kalau lecturer bole celebrate ke??? Huhu yela...bile cakap sambut hari guru lebih sinonim dengan guru sekolah je kan. Tak pernah lagi kolej ni buat majlis sempena dengan sambutan hari guru....heeee...


Dah lama rasenya tak coret-coret kat sini. Hari-hari bukak tapi tak tahu nak "meroyan" apa kat sini.


Ingat tak saya ada cakap tulis perihal yang saya dapat intebiu tu. Dapat kolej jugak tapi macam was-was tetibe. Intebiu die senang la. Interviewer memang sembang-sembang je dengan saya. Lebih santai so saya takdala cuak melampau.


Masa datang tu saya macam konfius plak...ni kolej ke....atau tuuuuuttttt....huhuhu...hope uolss pepaham sendiri la. Erm ni la masalah private college. Banyak bende yang tak amik port..mcm mana nak maju kan. Perghhh ko cakap ikut sedap mulut je kan....No...merujuk pada kolej berkaitan jela....


Saya dapat banyak negative feedbacks dari kengkawan and hasil investigation saya di internet. Huhu...harus selidik-selidik dulu sebelum kene tipu....=p


Nampak gaya, saya kene usaha lagi.....Saya pasti mesti ada rezeki untuk saya. Ya Allah...murahkanlah rezeki hambamu ini....Amin...



Tata


0 comments on "Jangan Sampai Kene Tipu"

Disable Right Click