Followers

Wednesday, May 02, 2012

Peach Color Yang Mengiurkan




Rasa macam nak kawen lagi sekali bila tengok picture kat atas ni ditambah dengan warna yang memang saya sangat suka. Masa kawen haritu tak berkesempatan nak buat warna macam ni sebab ada masalah kombinasi warna kulit. Huhu (tertawa sambil cover mulut).

Sebenarnya saya dan my BFF, Murni tengah diskus tengah warna untuk wedding. Murni nak kawen hujung bulan ni. So dia mintak sikit pendapat saya tengah kombinasi warna ni. 

Saya suka sangat warna ni...kalau tak berpeluang nak guna untuk wedding sendiri, Insya Allah boleh diimplementasikan untuk projek yang akan datang.

=p

Daa~



Pic Ihsan Google...

1 Kata-Kata Inspirasi:

Qyla Aqilah said...

The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life

http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

Wednesday, May 02, 2012

Peach Color Yang Mengiurkan





Rasa macam nak kawen lagi sekali bila tengok picture kat atas ni ditambah dengan warna yang memang saya sangat suka. Masa kawen haritu tak berkesempatan nak buat warna macam ni sebab ada masalah kombinasi warna kulit. Huhu (tertawa sambil cover mulut).

Sebenarnya saya dan my BFF, Murni tengah diskus tengah warna untuk wedding. Murni nak kawen hujung bulan ni. So dia mintak sikit pendapat saya tengah kombinasi warna ni. 

Saya suka sangat warna ni...kalau tak berpeluang nak guna untuk wedding sendiri, Insya Allah boleh diimplementasikan untuk projek yang akan datang.

=p

Daa~



Pic Ihsan Google...

1 comments on "Peach Color Yang Mengiurkan"

Qyla Aqilah on May 2, 2012 at 5:56 PM said...

The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life

http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

Disable Right Click