Followers

Tuesday, May 15, 2012

Kaki Gosip Ker??


Pagi tadi masa tengah pecut kat highway sempat aku dengar berita Fasha Sendat dah pregnant selepas 3 minggu menikah and after balik dari Hornymoon.

Katanya bunting pelamin. Maafkan kalau aku menyebarkan berita palsu.

Cepat nau plak perempuan tu pregnant ek?? Macam mana dia tahu dah pregnant. Baru 3 minggu kawen, period dah delay ek??

Pastu tulis statement bunting pelamin....

Aku banyak sangat cengkadak kat sini sebab memang totally tak suka dengan Fasha Sendat yang kaki propa. Kecoh! Berlakon pandai. Eh dah memang heroin malaya kan....bukan pandai berlakon dalam filem or drama je...kehidupan die memang penuh dengan lakonan...


Jap aku nak pi kira tarikh betoi ke die pregnant???




Menyampah plak bile tengok lelama.
Harap tak terkenan la...
Haishhh...



P/s: Dulu ada tanam cita-cita nak jadi wartawan ruangan gosip panas artis.


4 Kata-Kata Inspirasi:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin pon terkejut gak bce pg td
rs cm bru je die kawin
tup tup dah pregnant
2 minggu pregnant,dah leh tau ke?
huhuhuu
sungguh propa....

Cempaka Cenderawasih said...

tau takpe...excited nau nak buat check up kat doktor kan...and confident plak ckp pregnant kan....tingginya hormon hcg die kan..huhu

Liyana said...

power la jejai tu kan.. hehehehe

Cempaka Cenderawasih said...

opsss...power habis....duda anak satu kan...=p

Tuesday, May 15, 2012

Kaki Gosip Ker??



Pagi tadi masa tengah pecut kat highway sempat aku dengar berita Fasha Sendat dah pregnant selepas 3 minggu menikah and after balik dari Hornymoon.

Katanya bunting pelamin. Maafkan kalau aku menyebarkan berita palsu.

Cepat nau plak perempuan tu pregnant ek?? Macam mana dia tahu dah pregnant. Baru 3 minggu kawen, period dah delay ek??

Pastu tulis statement bunting pelamin....

Aku banyak sangat cengkadak kat sini sebab memang totally tak suka dengan Fasha Sendat yang kaki propa. Kecoh! Berlakon pandai. Eh dah memang heroin malaya kan....bukan pandai berlakon dalam filem or drama je...kehidupan die memang penuh dengan lakonan...


Jap aku nak pi kira tarikh betoi ke die pregnant???




Menyampah plak bile tengok lelama.
Harap tak terkenan la...
Haishhh...



P/s: Dulu ada tanam cita-cita nak jadi wartawan ruangan gosip panas artis.


4 comments on "Kaki Gosip Ker??"

e k i n ♥ y u s r i on May 15, 2012 at 10:16 AM said...

ekin pon terkejut gak bce pg td
rs cm bru je die kawin
tup tup dah pregnant
2 minggu pregnant,dah leh tau ke?
huhuhuu
sungguh propa....

Cempaka Cenderawasih on May 15, 2012 at 10:20 AM said...

tau takpe...excited nau nak buat check up kat doktor kan...and confident plak ckp pregnant kan....tingginya hormon hcg die kan..huhu

Liyana on May 15, 2012 at 11:30 AM said...

power la jejai tu kan.. hehehehe

Cempaka Cenderawasih on May 15, 2012 at 12:24 PM said...

opsss...power habis....duda anak satu kan...=p

Disable Right Click