Followers

Thursday, May 17, 2012

Si Nawal Latisya



Nama kat header blog bertukar lagi,
Sebelum ni Puan Fardilla Fawzi,
Kemudian bertukar ke Si Cempaka Cenderawasih,

And kali ni saya mahu lagi tukar nama ke Si Nawal Latisya,
Ntah kenapa saya sangat suka dengan nama ni walaupun maksud Latisya saya masih tidak pasti.

Yang pasti maksud Nawal adalah anugerah,

Buat masa ni URL masih dikekalkan lagi,
Mana tahu kot-kot ada lagi stalker yang tak bertauliah yang tak habis-habis nak judge hidup saya, pasti lepas ni saya akan tukar URL blog and mungkin private terus.

Baru saya senang hati.

Buat masa ni teruskan menjadi stalker yang tak bertauliah.

Buat rakan blog yang lain teruskan membaca dan menulis ye.
Sesama kita bukan nak jadi judge antara satu sama lain pun kan.


Sharing is caring.



0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, May 17, 2012

Si Nawal Latisya




Nama kat header blog bertukar lagi,
Sebelum ni Puan Fardilla Fawzi,
Kemudian bertukar ke Si Cempaka Cenderawasih,

And kali ni saya mahu lagi tukar nama ke Si Nawal Latisya,
Ntah kenapa saya sangat suka dengan nama ni walaupun maksud Latisya saya masih tidak pasti.

Yang pasti maksud Nawal adalah anugerah,

Buat masa ni URL masih dikekalkan lagi,
Mana tahu kot-kot ada lagi stalker yang tak bertauliah yang tak habis-habis nak judge hidup saya, pasti lepas ni saya akan tukar URL blog and mungkin private terus.

Baru saya senang hati.

Buat masa ni teruskan menjadi stalker yang tak bertauliah.

Buat rakan blog yang lain teruskan membaca dan menulis ye.
Sesama kita bukan nak jadi judge antara satu sama lain pun kan.


Sharing is caring.



0 comments on "Si Nawal Latisya"

Disable Right Click