Followers

Thursday, May 17, 2012

Kebuntuan


Saya mendapat arahan lagi dari B supaya berhenti kerja. Dan part yang paling saya tak suka bila saya masih blur dengan jawapan sendiri.

Dia dah tak sanggup nak tengok keadaan saya berterusan macam ni. And yakin rezeki tu ada dimana-mana. Saya tak pasti adakah ini satu keputusan yang bijak.

Nak berhenti ke taknak berhenti......

2 Kata-Kata Inspirasi:

Liyana said...

sy pun dlm dilema.. nk benti ke x... syg nk tgglkan ofis skrg dgn gaji yg agk tggi.. tp x snggup nk berulang kl-semban bile ade anak nt.. adey :(

Cempaka Cenderawasih said...

Takpela at least gaji tinggi..gaji sy cukup makan...bile dh ulang alik hari2 ni nak saving byk pon tak dpt..tu yg makin mguatkan husband suh sy benti...=(

Thursday, May 17, 2012

Kebuntuan



Saya mendapat arahan lagi dari B supaya berhenti kerja. Dan part yang paling saya tak suka bila saya masih blur dengan jawapan sendiri.

Dia dah tak sanggup nak tengok keadaan saya berterusan macam ni. And yakin rezeki tu ada dimana-mana. Saya tak pasti adakah ini satu keputusan yang bijak.

Nak berhenti ke taknak berhenti......

2 comments on "Kebuntuan"

Liyana on May 17, 2012 at 11:01 AM said...

sy pun dlm dilema.. nk benti ke x... syg nk tgglkan ofis skrg dgn gaji yg agk tggi.. tp x snggup nk berulang kl-semban bile ade anak nt.. adey :(

Cempaka Cenderawasih on May 17, 2012 at 11:49 AM said...

Takpela at least gaji tinggi..gaji sy cukup makan...bile dh ulang alik hari2 ni nak saving byk pon tak dpt..tu yg makin mguatkan husband suh sy benti...=(

Disable Right Click