Followers

Thursday, May 03, 2012

Nafsu Pelahap Makin Menggila


Salam dan hello,

Dah petang. Alhamdullilah tak sabar nak balik rumah.

Rasanya baru lepas makan nasi sepinggan penuh. Tapi terasa nak makan lagi. Sejak 2 3 hari mood nak makan makin menggila. Rasanya saya takda amik vitamin B complex atau sewaktu dengannya. Cuma asid folik je. Tapi setahu saya vitamin asid folik tu takkan buat orang jadi kuat makan kan??

Ya Allah dalam pikiran ni dah terbayang macam-macam makanan. Terasa nak makan semua sampai badan jadi belon. Skang ni teringin sangat nak Lamb Chop, Fun Fries McD and Say Cheese Big Apple. Balik ni confirm drive thru dulu kat McD, makan fries sambil drive. Hurrmmm tak sabarnya...=p

Eh dah masuk bulan Mei kan....bulan peningkatan umur...

Okla ada students nak jumpa bagi fun fries tunjuk report. Takda mood la tapi terpaksa jugak demi tugas.





Sedapnyeerrr.....
=P



0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, May 03, 2012

Nafsu Pelahap Makin Menggila



Salam dan hello,

Dah petang. Alhamdullilah tak sabar nak balik rumah.

Rasanya baru lepas makan nasi sepinggan penuh. Tapi terasa nak makan lagi. Sejak 2 3 hari mood nak makan makin menggila. Rasanya saya takda amik vitamin B complex atau sewaktu dengannya. Cuma asid folik je. Tapi setahu saya vitamin asid folik tu takkan buat orang jadi kuat makan kan??

Ya Allah dalam pikiran ni dah terbayang macam-macam makanan. Terasa nak makan semua sampai badan jadi belon. Skang ni teringin sangat nak Lamb Chop, Fun Fries McD and Say Cheese Big Apple. Balik ni confirm drive thru dulu kat McD, makan fries sambil drive. Hurrmmm tak sabarnya...=p

Eh dah masuk bulan Mei kan....bulan peningkatan umur...

Okla ada students nak jumpa bagi fun fries tunjuk report. Takda mood la tapi terpaksa jugak demi tugas.





Sedapnyeerrr.....
=P



0 comments on "Nafsu Pelahap Makin Menggila"

Disable Right Click