Followers

Monday, May 21, 2012

I Have Made The Decision


Saya dah serahkan surat perletakan jawatan. Perasaan tak payah nak cakap bercampur baur. Rasa sedih yang amat masa nak serahkan surat tu.

Banyak kenangan saya kat sini. Saya akan tinggalkan BFF saya disini.

Saya bagi notis sebulan. Tapi masa serah surat pada HR, jika semua kerja dah selesai and takda masalah, tak sampai sebulan pun saya boleh dilepaskan.

Saya berharap ini keputusan terbaik sebelum saya dapat better offer!



"B kite susah senang sama-sama ye"


P/s: Empangan rasa macam nak pecah tapi saya tahankan. Hopefully dalam kereta empangan tak pecah ye.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, May 21, 2012

I Have Made The Decision



Saya dah serahkan surat perletakan jawatan. Perasaan tak payah nak cakap bercampur baur. Rasa sedih yang amat masa nak serahkan surat tu.

Banyak kenangan saya kat sini. Saya akan tinggalkan BFF saya disini.

Saya bagi notis sebulan. Tapi masa serah surat pada HR, jika semua kerja dah selesai and takda masalah, tak sampai sebulan pun saya boleh dilepaskan.

Saya berharap ini keputusan terbaik sebelum saya dapat better offer!



"B kite susah senang sama-sama ye"


P/s: Empangan rasa macam nak pecah tapi saya tahankan. Hopefully dalam kereta empangan tak pecah ye.

0 comments on "I Have Made The Decision"

Disable Right Click