Followers

Monday, May 21, 2012

Monday Update


Assalamualaikum dan helloo,

Weekend lepas Sabtu tak kerja. Ouchh sangat heaven. Bangun lambat. Husband pergi kerja saya masih golek-golek lagi. Padahal bila cuti kenelah siapkan breakfast untuk husband. Tapi saya lebih suka untuk bergolek-golek. Terasa berdosa jugak dengan husband. Tapi takpela dear kasi can kat i untuk golek-golek sebab selalunya bile weekdays dear yang golek-golek bila i nak pi kerja. =p

Bila weekend apa aktiviti uolsss selain golek-golek tu??





P/s: Lepas kahwin boleh dikira berapa kali i prepare breakfast. Selalunya makan kat luar je. Bila lunch baru i masak untuk husband. Weekend lepas sempat jugak masak feveret food husband...ayam masak lemak cili api. Now saya dah master nak buat masak lomak ni.... =p

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, May 21, 2012

Monday Update



Assalamualaikum dan helloo,

Weekend lepas Sabtu tak kerja. Ouchh sangat heaven. Bangun lambat. Husband pergi kerja saya masih golek-golek lagi. Padahal bila cuti kenelah siapkan breakfast untuk husband. Tapi saya lebih suka untuk bergolek-golek. Terasa berdosa jugak dengan husband. Tapi takpela dear kasi can kat i untuk golek-golek sebab selalunya bile weekdays dear yang golek-golek bila i nak pi kerja. =p

Bila weekend apa aktiviti uolsss selain golek-golek tu??





P/s: Lepas kahwin boleh dikira berapa kali i prepare breakfast. Selalunya makan kat luar je. Bila lunch baru i masak untuk husband. Weekend lepas sempat jugak masak feveret food husband...ayam masak lemak cili api. Now saya dah master nak buat masak lomak ni.... =p

0 comments on "Monday Update"

Disable Right Click